- >
- Opskrifter>
- Råvarer>
- Kød>
- Grisekød>
- Stegt bacon
Stegt bacon på pande
Samlet tid: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Sværhedsgrad: Nem
Er du vild med sprød stegt bacon? Så er her opskriften med tricks, du har ventet på! Du kan stege baconskiver eller bacontern på panden som her i opskriften. Du kan også stege bacon i en airfryer i 9 minutter ved 180 grader. I ovnen skal de have cirka 15 minutter ved 200 grader. I mikroovn blot et par minutter. Nu kan du nyde perfekt stegt bacon hver gang! Velbekomme!"
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til stegt bacon
Stegt bacon:
bacon i tynde skiver
Bacon
Køkkenredskaber til stegt bacon
1 stor stegepande
1 si
1 stor skål
Evt. køkkenrulle til mad
Stegepande
Si
Stor røreskål
Køkkenrulle
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Stegt bacon:
3.
Lad baconstykkerne ligge et par minutter på køkkenbordet, inden du går i gang. Baconen må ikke være kold, så brænder fedtet på panden.
4.
Dup eventuelt baconskiverne tørre med køkkenrulle beregnet til madlavning.
5.
Skær eventuelt baconskiverne i tern, hvis du har brug det. Se videoen.
6.
Varm en stor pande op til middelhøj varme. Du skal ikke bruge fedtstof.
7.
Læg bacon på stegepanden, så stykkerne ikke overlapper hinanden.
8.
Vend baconen, når kanterne er blevet gyldne.
9.
Baconen er færdig, når den er gylden og sprød. Det tager cirka 10 minutter.
10.
Sæt en si i en skål. Lad baconen dryppe af i sien, så fedtet ryger fra. Ryst sien.
11.
Nu har du fint, gyldent og sprødt bacon!
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 0 kJ / MANGLER kcal
Protein: 0 %
Kulhydrat: 0 %
Fedt: 0 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer