Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Stegt bacon:

3.

Lad baconstykkerne ligge et par minutter på køkkenbordet, inden du går i gang. Baconen må ikke være kold, så brænder fedtet på panden.

4.

Dup eventuelt baconskiverne tørre med køkkenrulle beregnet til madlavning.

5.

Skær eventuelt baconskiverne i tern, hvis du har brug det. Se videoen.

6.

Varm en stor pande op til middelhøj varme. Du skal ikke bruge fedtstof.

7.

Læg bacon på stegepanden, så stykkerne ikke overlapper hinanden.

8.

Vend baconen, når kanterne er blevet gyldne.

9.

Baconen er færdig, når den er gylden og sprød. Det tager cirka 10 minutter.

10.

Sæt en si i en skål. Lad baconen dryppe af i sien, så fedtet ryger fra. Ryst sien.

11.

Nu har du fint, gyldent og sprødt bacon!

Næringsindhold per portion

Energi: 0 kJ / MANGLER kcal

Protein: 0 %

Kulhydrat: 0 %

Fedt: 0 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Stege bacon sprødt

Stege bacon sprødt

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min