![](/assets/images/menu-bg.jpg?width=1920&mode=crop&quality=80)
- >
- Opskrifter>
- Bagværk>
- Bagepulverdeje>
- Squashmuffins
Squashmuffins
Samlet tid: 60 min.
Arbejdstid: 40 min.
Sværhedsgrad: Medium
![](/media/lddeqtix/gocook_grundbog_squashmuffins_0.jpg?width=1920&heightratio=0.6666666666666666666666666667&mode=crop&quality=80)
Prøv at putte grøntsager i dine kager: Squashmuffins! Det lyder måske lidt alternativt, men det smager rigtig skønt, og giver kagerne en dejlig svampethed - prøv GoCooks opskrift på disse muffins med revet squash og hasselnødder.
Opskriften giver cirka 14 muffins.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til squashmuffins
Muffins:
2 æg
1¾ dl. sukker
2½ dl. hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
1 dl. olie
150 g. squash
50 g. hasselnødder
Glasur:
100 g. flormelis
1-2 spsk. vand
![](/media/afrpzxw1/thumb_colourbox3099217.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Æg
![](/media/x0wbfdzv/fdb_-stroesukker_oeko_0.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Sukker
![](/media/thfekxck/fdb_-hvedemel_0.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Hvedemel
![](/media/q5va5ncz/fdb_-bagepulver_0.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Bagepulver
![](/media/5ziftlog/gocook-vanillesukker.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Vaniljesukker
![](/media/o1vo5r54/rapsolie-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Rapsolie
![](/media/ynupfuo4/squash_0.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Squash
![](/media/hfzdckqg/hasselnødder.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Hasselnødder
![](/media/iz1abknx/fdb_-flormelis.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Flormelis
![](/media/b3lkg2qn/thumb_colourbox3099415.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Vand
Køkkenredskaber til squashmuffins
14 amerikanske muffinforme af papir
1 metal muffinform eller 1 bageplade
1 håndmixer
1 bagerist
1 køkkenvægt
1 decilitermål
1 sæt måleskeer
1 mellem skål
1 si
1 dejskraber
1 rivejern
1 brødkniv
1 skærebræt
1 spiseske
1 lille skarp kniv
1 kop
1 teske
![](/media/1utk1nw1/papirforme-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Muffinforme - amerikanske
![](/media/bsfh4ljd/muffins_forme-800px_0.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Metal muffinsform
![](/media/ejwdbz5g/håndmixer_0.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Håndmixer
![](/media/3ujb1x0p/bagerist-09-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Bagerist
![](/media/lwajbbjp/køkkenvægt-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Køkkenvægt
![](/media/kkrhgigi/decilitermål-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Decilitermål
![](/media/acobauwk/måleskeer.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Måleskeer
![](/media/vgllf4mm/mellem-røreskål-3000-px-3.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Mellem røreskål
![](/media/l1ia4aev/si-sigte.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Si
![](/media/zgipmcnh/fdb-redskaber43.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Dejskraber
![](/media/wbgit5k4/rivejern.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Rivejern
![](/media/k5xpo54x/brødkniv-3000-px-2.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Brødkniv
![](/media/svymhann/skærebræt-træ-og-plast-3000-px-2.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Skærebræt
![](/media/3dznadpq/spiseske-måleske-3000-px-2.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Spiseske
![](/media/zwtfetqj/urtekniv-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Urtekniv
![](/media/v4pgx0te/kop-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Kop
![](/media/jdubdacj/teske-som-måleske-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Teske
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Muffins:
3.
Slå et æg ud i en kop, tjek for skaller, og kom ægget op i en skål. Gentag med det andet æg. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Se videoen.
4.
Kom sukker i skålen. Pisk med håndmixer, til massen er luftig og lysegul. Se videoen.
5.
Kom hvedemel, bagepulver og vaniljesukker i en anden skål. Si blandingen ned i æggemassen. Vend forsigtigt rundt i dejen med en dejskraber. Rør olie i dejen. Se videoen.
6.
Tænd ovnen på 175 grader.
7.
Skyl squash, og riv den på den fine side af et rivejern. Kom revet squash i dejen. Se videoen.
8.
Hak hasselnødderne, og kom dem i dejen. Se videoen.
9.
Sæt 14 papirsforme i en muffinform af metal. Så er du sikker på, at dine muffins holder formen. Ellers sæt papirformene på en bageplade.
10.
Hæld dejen i muffinformene med en spiseske. Fyld dem 2/3 op. Se videoen.
11.
Sæt bagepladen i ovnen, og bag kagerne i cirka 20 minutter, til de er gennembagte.
12.
Stik en lille kniv ned i midten af en kage. Hvis der er dej på kniven, skal de bage 3-4 minutter mere. Se videoen.
13.
Lad kagerne køle af på en bagerist.
Glasur:
14.
Kom flormelis i en kop, og hæld vandet i 1 spiseskefuld ad gangen. Rør det sammen til en tyk glasur. Tilføj forsigtigt mere vand, hvis glasuren er for tyk. Se videoen.
15.
Pynt dine muffins med glasuren.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 854 kJ / 204 kcal
Protein: 6 %
Kulhydrat: 54 %
Fedt: 39 %
Heraf mættet fedt: 0,35 g.
Kostfibre: 1 %
Kokkeskolevideoer