- >
- Opskrifter>
- Råvarer>
- Fisk og skaldyr>
- Spicy torskerognsfrikadeller
Spicy torskerognsfrikadeller
Samlet tid: 60 min.
Arbejdstid: 50 min.
Sværhedsgrad: Nem
Torskerognsfrikadeller er super lette at lave, og de smager skønt både til aftensmad og i madpakken dagen efter.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til spicy torskerognsfrikadeller
Spicy torskerognsfrikadeller
200 g. torskerogn
300 g. torskerogn
4 spsk. rasp
6 spsk. rasp
4 spsk. mel
6 spsk. mel
1 æg
1 løg
1 ½ løg
100 g. majs
150 g. majs
¼ chili
¼ tsk. chili
½ tsk. salt
1 knivspids peber
10 g. smør
15 g. smør
Torskerogn
Rasp
Hvedemel
Æg
Løg
Majs
Chili
Salt
Peber
Smør
Køkkenredskaber til spicy torskerognsfrikadeller
1 køkkenvægt
1 stor skål
1 lille skål
1 røreske
1 rivejern
1 stegepande
1 spiseske
1 paletkniv
Køkkenvægt
Stor røreskål
Lille røreskål
Røreske
Rivejern
Stegepande
Spiseske
Paletkniv
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Fars:
3.
4.
Slå ægget ud i en lille skål. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Se videoen.
5.
6.
7.
8.
Steg:
9.
10.
11.
12.
13.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 813 kJ / 195 kcal
Protein: 33 %
Kulhydrat: 42 %
Fedt: 25 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer