Sådan gør du

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Stil en stegepande på kogepladen, og varm den op.

4.

Kom smør på stegepanden, skru ned på middel varme, og lad smørret smelte.

5.

Slå et æg ud i en kop, og hæld det forsigtigt på stegepanden. Gør dette med alle fire æg. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Se videoen.

Slå et æg ud i en kop, og hæld det forsigtigt på stegepanden. Gør dette med alle seks æg. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Se videoen.

Slå et æg ud i en kop, og hæld det forsigtigt på stegepanden. Gør dette med begge æg. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Se videoen.

6.

Steg æggene i 2-3 minutter ved lav varme, til hviden er stivnet.

Næringsindhold per portion

Energi: 495 kJ / 118 kcal

Protein: 20 %

Kulhydrat: 1 %

Fedt: 79 %

Heraf mættet fedt 5,2g

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Æg, slå det ud af skallen

Æg, slå det ud af skallen

Inspiration

Bagels med kanel og rosiner

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 30 min

Ymerdrys

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 20 min

Juleboller med risengrød

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 200 min

Arbejdstid: 30 min

Æbleboller

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 60 min