Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Nip stilken af jordbærrene med en lille skarp kniv eller en kartoffelskræller, og læg dem i et dørslag. Skyl jordbærrene, og lad dem dryppe af i dørslaget. Se videoen.

4.

Tag et skærebræt og en kniv frem. Fjern toppen af ananassen, og skær skrællen af. Skær ananassen i store stykker.

5.

Hæld appelsinjuicen i en blender, eller i en høj skål, hvis du bruger en stavblender.

6.

Hæld jordbærrene og ananassen ned i blenderen, og blend, indtil det er en ensartet masse.

7.

Servér i 4 høje glas med sugerør.
Servér i 6 høje glas med sugerør.
Servér i 2 høje glas med sugerør.

Næringsindhold per portion

Energi: 514 kJ / 123 kcal

Protein: 6 %

Kulhydrat: 89 %

Fedt: 6 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Jordbær, nippe

Jordbær, nippe

Inspiration

Samlet tid: 20 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 15 min

Arbejdstid: 15 min

Samlet tid: 45 min

Arbejdstid: 10 min