Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Kom bagepapir i et ovnfast fad på cirka 20 x 30 centimeter, og tænd ovnen på 175 grader.

4.

Hak hasselnødderne med en brødkniv. Se videoen.

5.

Kom den kondenserede mælk i en skål. Kom brun farin, rosiner, havregryn og græskarkernerne ned i mælken, og rør det sammen.

6.

Smuldr riskiksene i små stykker, og kom dem ned i skålen til blandingen. Tilsæt de hakkede hasselnødder, og bland det hele sammen.

7.

Kom blandingen op i det ovnfaste fad, og tryk massen godt sammen med en grydeske. Sæt fadet i midten af ovnen, og bag massen i 30 minutter, indtil overfladen er flot gylden.

8.

Tag fadet ud af ovnen, og lad den bagte masse køle af.

9.

Tag den bagte masse ud af formen, og læg den over på et skærebræt. Skær den ud i 14 aflange myslibarer.

10.

Pak myslibarerne ind i madpapir, og gem dem i en kagedåse. Så kan de holde sig i op til en uge.

Næringsindhold per portion

Energi: 641 kJ / 153 kcal

Protein: 9 %

Kulhydrat: 65 %

Fedt: 26 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Nødder, hakke

Nødder, hakke

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 10 min