Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sukkersirup:

3.

Hæld vand og sukker i en gryde, bring det i kog, og lad det koge ved svag varme, til det er blevet tykt, som en sirup. Rør i sukkerblandingen undervejs. Det tager cirka 10 minutter.

4.

Tjek, om siruppen har en sirups-agtig tykkelse ved at komme en teske af siruppen over på en tallerken. Hvis den er for tynd, skal den koge lidt længere. Hvis siruppen er for tyk, kan du komme lidt vand i den.

5.

Lad siruppen køle af.

Anretning:

6.

Hæld 4 centiliter af din hjemmelavede sirup, appelsinjuice, hyldeblomstsaft og tranebærsaft i en punchbowle.

7.

Pres saften fra en citron og en lime med en citruspresser, til du har 2 centiliter af hver. Hæld saften i bowlen, og rør det hele godt sammen. Se videoen.

8.

Skær en appelsin i halve skiver.

9.

Tilsæt appelsinskiver og isterninger, og servér i 4 flotte vinglas.

Næringsindhold per portion

Energi: 795 kJ / 190 kcal

Protein: 3 %

Kulhydrat: 96 %

Fedt: 1 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Citrusfrugt, presse

Citrusfrugt, presse

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min