Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Hvis du laver mocktailen med isterninger, så kom isterningerne i glassene, hvis du laver den med filur-is, så kom en is i hvert glas.

4.

Hvis du laver drinken med rød sodavand så hæld 1 deciliter appelsin-juice i hvert glas, og kom 1 deciliter rød sodavand i. Hvis du laver den med grenadine, så gå videre til næste trin.

5.

Hvis du vil have den røde effekt som på billedet, hvor det ligner en filur-is, så hæld 2 deciliter appelsinjuice i hvert glas. Kom så 2 teskeer grenadine i hvert glas ved at hælde det forsigtigt ned fra en spiseske, så det ikke blander sig med resten, men lægger sig på bunden.

6.

Skær appelsinen over i 4 skiver
Lav et snit i appelsinskiverne fra skralden til midten af appelsinskiven. Pynt med appelsinskiverne på glassene. Sæt dem ned over kanten på glassene der, hvor du lige har skåret i appelsinskiverne.
Skær appelsinerne over i 6 skiver. Lav et snit i appelsinskiverne fra skralden til midten af appelsinskiven. Pynt med appelsinskiverne på glassene. Sæt dem ned over kanten på glassene der, hvor du lige har skåret i appelsinskiverne.
Skær appelsinen over i 2 skiver. Lav et snit i appelsinskiverne fra skralden til midten af appelsinskiven. Pynt med appelsinskiverne på glassene. Sæt dem ned over kanten på glassene der, hvor du lige har skåret i appelsinskiverne.

7.

Server med et sugerør i hvert glas.

Næringsindhold per portion

Energi: 621 kJ / 129 kcal

Protein: 4 %

Kulhydrat: 94 %

Fedt: 3 %

Kostfibre: 0 %

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min