Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Hvis du laver mocktailen med isterninger, så kom isterningerne i glassene. Hvis du laver din mocktail med filur-is, så kom en is i hvert glas.

4.

Hvis du laver drinken med rød sodavand: Hæld 1 deciliter appelsin-juice i hvert glas, og kom  forsigtigt 1 deciliter rød sodavand i.

5.

Hvis du laver drinken med grenadine: 

Hæld cirka 2 deciliter appelsinjuice i hvert glas. Kom så 2 teskeer grenadine i hvert glas ved at hælde det forsigtigt ned fra en spiseske, så det ikke blander sig med resten, men lægger sig på bunden.

6.

Skær appelsinen over i 4 skiver
Lav et snit i appelsinskiverne fra skralden til midten af appelsinskiven. Pynt med appelsinskiverne på glassene. Sæt dem ned over kanten på glassene der, hvor du lige har skåret i appelsinskiverne.

Skær appelsinerne over i 6 skiver. Lav et snit i appelsinskiverne fra skralden til midten af appelsinskiven. Pynt med appelsinskiverne på glassene. Sæt dem ned over kanten på glassene der, hvor du lige har skåret i appelsinskiverne.

Skær appelsinen over i 2 skiver. Lav et snit i appelsinskiverne fra skralden til midten af appelsinskiven. Pynt med appelsinskiverne på glassene. Sæt dem ned over kanten på glassene der, hvor du lige har skåret i appelsinskiverne.

7.

Server med et sugerør i hvert glas.

Næringsindhold per portion

Energi: 621 kJ / 129 kcal

Protein: 4 %

Kulhydrat: 94 %

Fedt: 3 %

Kostfibre: 0 %

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min