
- >
- Opskrifter>
- Madpakker>
- Boller og sandwich>
- Sandwich med kylling og bacon
Sandwich med kylling og bacon
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem

Vild med kylling- og bacon sandwich?? Så skal du prøve den her version, der lige er piftet op med æbler stegt i baconfedt (selvfølgelig!). Det smager aldeles fremragende!
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til sandwich med kylling og bacon
Kylling
2 stk. kyllingebryst
3 stk. kyllingebryst
1 stk. kyllingebryst
½ tsk. salt
¾ tsk. salt
¼ tsk. salt
1 knivspids peber
1 ½ knivspids peber
½ knivspids peber
½ spsk. olie
¾ spsk. olie
¼ spsk. olie
Sandwich
1 pakke bacon i skiver
1 ½ pakke bacon i skiver
½ pakke bacon i skiver
2 tomater
3 tomater
1 tomat
¼ agurk
½ agurk
1 æble
1 ½ æble
½ æble
½ pose salatblanding
2 flutes eller 4 boller
3 flutes eller 6 boller
1 flute eller 2 boller
4 tsk. mayonnaise eller dressing
6 tsk. mayonnaise eller dressing
2 tsk. mayonnaise eller dressing

Kyllingebryst

Salt

Peber

Olie - smagsneutral

Bacon

Tomat

Agurk

Æble

Krølsalat

Ciabattaboller (fuldkorn)

Mayonnaise
Køkkenredskaber til sandwich med kylling og bacon
1 teskte
1 teske
1 teske
1 køkkenvægt
1 stegepande
1 spatel
2 skærebrætter
2 store skarpe knive
2 tallerkener
1 dørslag
1 brødkniv

Teske

Køkkenvægt

Stegepande

Spatel

Skærebræt

Stor skarp kniv - kokkekniv

Middagstallerken

Dørslag

Brødkniv
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Kylling:
3.
Skær kyllingebryst-fileterne i strimler. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød. Krydr med salt og peber. Se videoen.
4.
Varm olie op på en stegepande, og steg kyllinge-strimlerne i cirka 4 minutter, til de er gyldne og gennemstegte. Vend dem et par gange undervejs med en spatel.
Steg bacon:
5.
Fordel bacon-skiverne på en kold stegepande. Tænd for middel varme, og steg i 4-6 minutter, til baconen er sprød. Vend dem undervejs.
Fordel bacon-skiverne på en kold stegepande. Tænd for middel varme, og steg i 4-6 minutter, til baconen er sprød. Vend dem undervejs
Fyld:
6.
Skyl tomaterne og agurken. Skær dem i tynde skiver.
7.
Skyl æblet, skær kernehuset væk, og skær æblestykkerne i tynde skiver. Se videoen.
Skyl æblerne, skær kernehusene væk, og skær æblestykkerne i tynde skiver. Se videoen.
8.
Læg bacon-skiverne over på en tallerken.
9.
Lynsteg æble-skiverne på stegepanden. Steg dem kun på den ene side og ved høj varme i cirka 1 minut. Læg dem på en tallerken.
10.
Skyl salaten i et dørslag. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Se videoen.
Kylling - fortsat:
11.
Tag et rent skærebræt og skær kyllingen i tynde skiver.
Saml sandwich:
12.
Skær sandwichbollerne over. Smør dem med mayonnaise eller din yndlingsdressing, og fordel kyllingebryst i skiver, salat, tomat, agurk, æble og bacon i bollerne.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 1848 kJ / 442 kcal
Protein: 22 %
Kulhydrat: 48 %
Fedt: 30 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer