- >
- Opskrifter>
- Madpakker>
- Boller og sandwich>
- Sandwich med kylling
Sandwich med kylling
Samlet tid: 120 min.
Arbejdstid: 95 min.
Sværhedsgrad: Medium
Det er utroligt, at det kan være så lækkert, når du laver det selv. Det er fast food på den fede måde. Saftig, smagfuld kylling, sød og spicy mangochutney og modspil fra det syrlige æble og den friske, sprøde kål. Denne sandwich vil med garanti pirre dine smagsløg.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til sandwich med kylling
Kylling:
1 løg
1 ½ løg
½ løg
1 persillerod
1 ½ persillerod
½ persillerod
4 dl vand
6 dl vand
2 dl vand
2 tsk. groft salt
3 tsk. groft salt
1 tsk. groft salt
4 stk. kyllingebryst (ca. 325 g.)
6 stk. kyllingebryst (ca. 475 g.)
2 stk. kyllingebryst (ca. 175 g.)
Sandwich:
4 store sandwichboller eller grovboller
6 store sandwichboller eller grovboller
2 store sandwichboller eller grovboller
6 spsk. stærk mangochutney
9 spsk. stærk mangochutney
3 spsk. stærk mangochutney
100 g. blade af hvidkål, savojkål eller rå grønkål
150 g. blade af hvidkål, savojkål eller rå grønkål
50 g. blade af hvidkål, savojkål eller rå grønkål
1 æble
1 ½ æble
½ æble
Løg
Persillerod
Vand
Salt
Kyllingebryst
Ciabattaboller (fuldkorn)
Mangochutney
Hvidkål
Æble
Køkkenredskaber til sandwich med kylling
1 køkkenvægt
1 sæt måleskeer
1 decilitermål
1 skærebræt
1 kniv lille skarp
1 kartoffelskræller
1 gryde
1 grydelåg
1 tallerken
Stanniol
1 kniv (bestik)
Køkkenvægt
Måleskeer
Decilitermål
Skærebræt
Urtekniv
Kartoffelskræller
Mellem gryde
Grydelåg
Middagstallerken
Stanniol
Kniv bestik
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Kylling:
3.
4.
5.
Hæld vand og salt i en gryde, kom låg på, og bring vandet i kog.
Hæld vand og salt i en gryde, læg låg på, og bring vandet i kog.
6.
Tilsæt løg og persillerod, og kog det i cirka 5 minutter.
7.
8.
9.
10.
Sandwich:
11.
Skær sandwichbollerne over, og smør mangochutney på begge halvdele.
12.
Skyl hvidkålen og skær den i tynde strimler. Klik på filmen og se hvordan du skærer hvidkål. Se videoen.
13.
Vask æblet. Fjern kernehuset og skær æblet i tynde skiver. Se videoen.
14.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 1293 kJ / 308 kcal
Protein: 31 %
Kulhydrat: 47 %
Fedt: 22 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer