1. Hjem >
  2. Opskrifter >
  3. Råvarer >
  4. Grove grøntsager >
  5. Gulerødder >
  6. Salat med gulerodsstrimler

Sådan gør du

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Skyl gulerødderne, og skræl dem. Se videoen.

4.

Brug en tyndskræller, og skræl lange strimler af gulerødderne ned i en skål. Se videoen.

5.

Pres saften ud citronen og ned i skålen. Se videoen.

6.

Kom solsikkekerner, olivenolie og salt ned i skålen.

7.

Bland det hele sammen.

Næringsindhold per person

Energi: 497 kJ / 119 kcal

Protein: 7 %

Kulhydrat: 33 %

Fedt: 60 %

Heraf mættet fedt: 1,1 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Skrælle gulerod

Skrælle gulerod

Gulerod, ultratynde strimler

Gulerod, ultratynde strimler

Citrusfrugt, presse

Citrusfrugt, presse

Inspiration

Lasagne med nødder

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 90 min.

Arbejdstid: 60 min.

Risotto

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 90 min.

Arbejdstid: 70 min.

Bagt torsk med æg og sprød bacon

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 90 min.

Arbejdstid: 50 min.

Bygotto med kyllingelår og hokkaido

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 70 min.

Arbejdstid: 20 min.