- >
- Opskrifter >
- Alt det andet >
- Desserter og drikke >
- Pandekager og vafler >
- Rødbedevafler
Rødbede-vafler
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem

De ultimative tøse-farvede vafler, som gør aftensmaden bare lidt sjovere. Opskriften er nemlig en mad-vaffel-opskrift. Kom fx kødsovs, tunsalat eller pulled pork på toppen sammen med dine yndlings-grøntsager. Lækre og ret sunde vafler. Mums!
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til rødbedevafler
Ingredienser
50 g. rødbede
4 dl. mælk
2 æg
1 tsk. sukker
½ tsk. salt
2 spsk. smagsneutral olie
1 ½ dl. grahamsmel
3 dl. hvedemel
1 tsk. bagepulver
Smagsneutral olie til pensling

Rødbede

Mælk

Æg

Sukker

Salt

Olie - smagsneutral

Grahamsmel

Hvedemel

Bagepulver
Køkkenredskaber til rødbedevafler
1 vaffeljern
1 søjleblender eller food processor
1 stor skål
1 lille skål
1 bagepensel
1 decilitermål
1 teske
1 spiseske
1 kop

Vaffeljern

Søjleblender

Stor røreskål

Lille røreskål

Bagepensel

Decilitermål

Teske

Spiseske

Kop
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Sådan laver du opskriften
3.
Skræl og riv rødbeden på den grove side af rivejernet. Kom den revne rødbede i en blender. Se videoen.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 1607 kJ / 386 kcal
Protein: 15 %
Kulhydrat: 58 %
Fedt: 27 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer