- >
- Opskrifter>
- Sæson>
- Højtider>
- Jul>
- Rensdyrs-kokostoppe
Rensdyrs-kokostoppe
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 15 min.
Sværhedsgrad: Nem
Server flotte rendyrs-kokostoppe til julehyggen.Opskriften giver 6 stk.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til rensdyrs-kokostoppe
Kokostoppe:
100 g. kokosmel
100 g. sukker
1 æg
Pynt:
100 g. mørk chokolade (til bund og øjne)
3 røde cocktailbær eller 6 røde chokoladeknapper (til næsen)
12 chokoladekringler, kattetunger eller orangestænger (til gevir)
Kokosmel
Sukker
Æg
Mørk chokolade
Cocktailbær
Køkkenredskaber: til rensdyrs-kokostoppe
1 køkkenvægt
1 stor skål
1 røreske
2 kopper
Bagepapir
1 bageplade
1 stor glasskål
1 lille gryde
1 dejskraber
1 teske
1 lille skarp kniv
Køkkenvægt
Stor røreskål
Røreske
Kop
Bagepapir
Bageplade
Glasskål
Lille gryde
Dejskraber
Teske
Urtekniv
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Kokostoppe:
3.
4.
5.
Tag to kopper og del ægget, så æggehviden kommer i den ene og æggeblommen i den anden. Se videoen.
6.
7.
8.
9.
10.
Smelt chokolade over vandbad:
11.
Bræk chokoladen i stykker, og kom den i en stor, ovnfast skål. Se videoen.
12.
13.
Pynt rensdyrene:
14.
15.
16.
17.
18.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 880 kJ / 210 kcal
Protein: 4 %
Kulhydrat: 43 %
Fedt: 53 %
Heraf mættet fedt: 10,4 g
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer