
- >
- Opskrifter>
- Aftensmad>
- Tilbehør>
- Dip, dressinger og sovs>
- Remoulade
Remoulade
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem

Kender du den; den gule eller grønne tube med remoulade? Ingen fiskefilet uden remo! Du bliver med næsten stensikker garanti overrasket over, hvad remoulade er lavet af.
Tip: Hvis du har lyst og tid, kan du lave remouladen af din egen, hjemmelavede mayonnaise. Find opskriften her i GoCook.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til remoulade
Ingredienser
1 gulerod
½ løg
2 spsk. kapers
5 cornichoner eller 2 drueagurker
2 dl. mayonnaise
1 tsk. karry
1 knivspids salt
1 knivspids peber

Gulerod

Løg

Kapers

Cornichoner

Mayonnaise

Karry

Salt

Peber
Køkkenredskaber til remoulade
1 spiseske
1 decilitermål
1 teske
1 skærebræt
1 stor skarp kniv
1 lille gryde
1 mellemstor skål
1 stavblender eller foodprocessor

Spiseske

Decilitermål

Teske

Skærebræt

Stor skarp kniv - kokkekniv

Lille gryde

Mellem røreskål

Stavblender
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Sådan laver du opskriften
3.
Vask guleroden, og skræl den.
4.
Tag et skærebræt og en kniv frem. Skær guleroden ud i små tern.
5.
Tag en lille gryde frem. Kom vand i. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog.
6.
Hæld gulerødderne i gryden, og kog dem i 1-2 minutter.
7.
Stil et dørslag ned i køkkenvasken, og hæld gulerødder og kogevand ned i dørslaget. Få eventuelt hjælp af en voksen. Lad gulerødderne køle helt af.
8.
Tag et skærebræt og en kniv frem. Pil, og hak løget fint. Se videoen.
9.
Tag en skål frem. Kom de kogte gulerodsstykker, løg, kapers og cornichoner ned i skålen. Blend med en stavblender, til det hele er blendet godt.
10.
Kom mayonnaise og karry i skålen, og rør det hele sammen.
11.
Smag din remoulade til med salt og peber, så den smager, som du ønsker det.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 313 kJ / 75 kcal
Protein: 1 %
Kulhydrat: 9 %
Fedt: 90 %
Heraf mættet fedt: 0,7 g.
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer