![](/assets/images/menu-bg.jpg?width=1920&mode=crop&quality=80)
- >
- Opskrifter>
- Aftensmad>
- Tilbehør>
- Dip, dressinger og sovs>
- Remoulade
Remoulade
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem
![](/media/qvwfb1vx/remoulade-800px.jpg?width=1920&heightratio=0.6666666666666666666666666667&mode=crop&quality=80)
Kender du den; den gule eller grønne tube med remoulade? Ingen fiskefilet uden remo! Du bliver med næsten stensikker garanti overrasket over, hvad remoulade er lavet af.
Tip: Hvis du har lyst og tid, kan du lave remouladen af din egen, hjemmelavede mayonnaise. Find opskriften her i GoCook.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til remoulade
Remoulade:
1 gulerod
½ løg
2 spsk. kapers
5 cornichoner eller 2 drueagurker
2 dl. mayonnaise
1 tsk. karry
1 knivspids salt
1 knivspids peber
![](/media/uumnpdz5/gullerødder.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Gulerod
![](/media/1t5k3qf1/løg2.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Løg
![](/media/4ealws32/kapers_kopier-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Kapers
![](/media/guzoqmxb/coop120919-cornichonger-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Cornichoner
![](/media/uvlooxlb/majonaise-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Mayonnaise
![](/media/sjeegxpn/fdb_-karry_0.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Karry
![](/media/ksskkl1i/salt-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Salt
![](/media/t0qhiy5e/pebber_stcdt-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Peber
Køkkenredskaber til remoulade
1 spiseske
1 decilitermål
1 teske
1 skærebræt
1 stor skarp kniv
1 lille gryde
1 mellemstor skål
1 stavblender eller foodprocessor
![](/media/3dznadpq/spiseske-måleske-3000-px-2.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Spiseske
![](/media/kkrhgigi/decilitermål-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Decilitermål
![](/media/jdubdacj/teske-som-måleske-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Teske
![](/media/svymhann/skærebræt-træ-og-plast-3000-px-2.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Skærebræt
![](/media/b3khocnu/stor-kniv-eller-kokkekniv-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Stor skarp kniv - kokkekniv
![](/media/snydq23g/fdb-redskaber07.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Lille gryde
![](/media/vgllf4mm/mellem-røreskål-3000-px-3.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Mellem røreskål
![](/media/c0pjhfgr/stavblender-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Stavblender
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Koge gulerødder:
3.
Vask guleroden, og skræl den. Se videoen.
4.
Tag et skærebræt og en kniv frem. Skær guleroden ud i små tern. Se videoen.
5.
Tag en lille gryde frem. Kom vand i. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog.
6.
Hæld gulerødderne i gryden, og kog dem i 1-2 minutter.
7.
Stil et dørslag ned i køkkenvasken, og hæld gulerødder og kogevand ned i dørslaget. Få eventuelt hjælp af en voksen. Lad gulerødderne køle helt af.
Remoulade:
8.
Tag et skærebræt og en kniv frem. Pil, og hak løget fint. Se videoen.
9.
Tag en skål frem. Kom de kogte gulerodsstykker, løg, kapers og cornichoner ned i skålen. Blend med en stavblender, til det hele er blendet godt.
10.
Kom mayonnaise og karry i skålen, og rør det hele sammen.
11.
Smag din remoulade til med salt og peber, så den smager, som du ønsker det.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 313 kJ / 75 kcal
Protein: 1 %
Kulhydrat: 9 %
Fedt: 90 %
Heraf mættet fedt: 0,7 g.
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer