Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Vask guleroden, og skræl den.

4.

Tag et skærebræt og en kniv frem. Skær guleroden ud i små tern.

5.

Tag en lille gryde frem. Kom vand i. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog.

6.

Hæld gulerødderne i gryden, og kog dem i 1-2 minutter.

7.

Stil et dørslag ned i køkkenvasken, og hæld gulerødder og kogevand ned i dørslaget. Få eventuelt hjælp af en voksen. Lad gulerødderne køle helt af.

8.

Tag et skærebræt og en kniv frem. Pil, og hak løget fint. Se videoen.

9.

Tag en skål frem. Kom de kogte gulerodsstykker, løg, kapers og cornichoner ned i skålen. Blend med en stavblender, til det hele er blendet godt.

10.

Kom mayonnaise og karry i skålen, og rør det hele sammen.

11.

Smag din remoulade til med salt og peber, så den smager, som du ønsker det.

Næringsindhold per portion

Energi: 313 kJ / 75 kcal

Protein: 1 %

Kulhydrat: 9 %

Fedt: 90 %

Heraf mættet fedt: 0,7 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Løg, hakke

Løg, hakke

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 10 min

Arbejdstid: 10 min

Samlet tid: 75 min

Arbejdstid: 45 min