- >
- Opskrifter>
- Aftensmad>
- Tilbehør>
- Dip, dressinger og sovs>
- Remoulade
Remoulade
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem
Kender du den; den gule eller grønne tube med remoulade? Ingen fiskefilet uden remo! Du bliver med næsten stensikker garanti overrasket over, hvad remoulade er lavet af.
Tip: Hvis du har lyst og tid, kan du lave remouladen af din egen, hjemmelavede mayonnaise. Find opskriften her i GoCook.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til remoulade
Remoulade:
1 gulerod
½ løg
2 spsk. kapers
5 cornichoner eller 2 drueagurker
2 dl. mayonnaise
1 tsk. karry
1 knivspids salt
1 knivspids peber
Gulerod
Løg
Kapers
Cornichoner
Mayonnaise
Karry
Salt
Peber
Køkkenredskaber til remoulade
1 spiseske
1 decilitermål
1 teske
1 skærebræt
1 stor skarp kniv
1 lille gryde
1 mellemstor skål
1 stavblender eller foodprocessor
Spiseske
Decilitermål
Teske
Skærebræt
Stor skarp kniv - kokkekniv
Lille gryde
Mellem røreskål
Stavblender
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Koge gulerødder:
3.
Vask guleroden, og skræl den. Se videoen.
4.
Tag et skærebræt og en kniv frem. Skær guleroden ud i små tern. Se videoen.
5.
6.
7.
Remoulade:
8.
9.
10.
11.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 313 kJ / 75 kcal
Protein: 1 %
Kulhydrat: 9 %
Fedt: 90 %
Heraf mættet fedt: 0,7 g.
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer