Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Raita:

3.

Kom yoghurten op i en lille skål, og tilsæt sukker og spidskommen.

4.

Pil løget, og riv det på den fine side af et rivejern. Kom det op i skålen. Se videoen.

5.

Skyl tomaterne. Skær dem i små tern. Kom dem op i yoghurten.

6.

Skyl agurken. Skær den i små tern. Kom dem op i yoghurten, og bland det sammen.

7.

Smag raitaen til med salt og peber.

8.

EVENTUELT: Skyl mynten, og hak den fint. Smag din raita til med mynteblade. Se videoen.

Næringsindhold per portion

Energi: 0 kJ / MANGLER kcal

Protein: 0 %

Kulhydrat: 0 %

Fedt: 0 %

Kostfibre: 2 %

Kokkeskolevideoer

Løg, rive

Løg, rive

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 15 min

Arbejdstid: 15 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 40 min

Samlet tid: 45 min

Arbejdstid: 30 min