Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Skræl mangoerne, og skær dem i store tern.
Skræl mangoen, og skær den i store tern.

4.

Kom mangotern og yoghurt i en skål, og blend det med en stavblender.

5.

Tilsæt den kondenserede mælk, og blend igen, til det er helt blandet sammen.

6.

Smag efter, om der skal lidt mere yoghurt, mango eller kondenseret mælk i.

7.

Hæld blandingen i de 6 små glas, og stil glassene i køleskabet i mindst 1 time.
Hæld blandingen i de 8 små glas, og stil glassene i køleskabet i mindst 1 time.
Hæld blandingen i de små glas, og stil glassene i køleskabet i mindst 1 time.

8.

Skræl mangoen, og skær den i små tern.

9.

Skyl myntestilkene, og pluk bladene af. Se videoen.

10.

Tag glassene med mangomoussen ud af køleskabet, lige inden de skal serveres, og drys med mangotern og et par mynteblade. Velbekomme – så bliver det vist hverken nemmere eller bedre.
Tag glassene med moussen ud af køleskabet, lige inden de skal serveres, og drys med mangotern og et par mynteblade. Velbekomme – så bliver det vist hverken nemmere eller bedre.
Tag glassene med moussen ud af køleskabet, lige inden de skal serveres, og drys med mangotern og et par mynteblade. Velbekomme – så bliver det vist hverken nemmere eller bedre.

Næringsindhold per portion

Energi: 1082 kJ / 258 kcal

Protein: 8 %

Kulhydrat: 72 %

Fedt: 20 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 55 min

Samlet tid: 150 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 90 min