- Hjem >
- Opskrifter >
- Alt det andet >
- Verdensmad >
- Europa >
- Portugisisk mangomousse
Portugisisk mangomousse
Samlet tid: 90 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem
 
Mikkel besøger byens kok i Lissabon:
”I Lissabon var jeg så heldig at rende ind i Bernardo. En 15-årig super fyr, der er helt vild med at lave mad! Han påstod, at han kunne lave den bedste og nemmeste portugisiske dessert. En mangomousse. Det måtte jeg naturligvis teste. Så prøv lige denne opskrift og se, hvad du synes. Jeg endte med at give ham helt ret.”
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til portugisisk mangomousse
Mousse:
2 mangoer
3 mangoer
1 mango
2 dl yoghurt naturel
3 dl yoghurt naturel
1 dl yoghurt naturel
1 ½ dl kondenseret mælk
2 ¼ dl kondenseret mælk
¾ dl kondenseret mælk
Pynt:
1 mango
1 ½ mango
½ mango
3 stilke mynte
4 ½ stilke mynte
1 ½ stilk mynte
 
Mango
 
Yoghurt naturel
 
Kondenseret mælk
 
Mynte
Køkkenredskaber: til portugisisk mangomousse
1 målebæger
1 røreskål
1 spiseske
1 stavblender
1 skærebræt
1 kartoffelskræller
1 lille skarp kniv
1 viskestykke
4-6 glas til anretning
6-8 glas til anretning
2-3 glas til anretning
 
Målebæger
 
Røreskål
 
Spiseske
 
Stavblender
 
Skærebræt
 
Kartoffelskræller
 
Urtekniv
 
Viskestykke
 
Glas
Sådan gør du
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Mangomousse:
3.
4.
5.
6.
7.
Pynt:
8.
9.
10.
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per person
Energi: 1082 kJ / 258 kcal
Protein: 8 %
Kulhydrat: 72 %
Fedt: 20 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer
Inspiration
 
 
 
 
