- >
- Opskrifter>
- Alt det andet>
- Verdensmad>
- Europa>
- Portugisisk mangomousse
Portugisisk mangomousse
Samlet tid: 90 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem
Mikkel besøger byens kok i Lissabon:
”I Lissabon var jeg så heldig at rende ind i Bernardo. En 15-årig super fyr, der er helt vild med at lave mad! Han påstod, at han kunne lave den bedste og nemmeste portugisiske dessert. En mangomousse. Det måtte jeg naturligvis teste. Så prøv lige denne opskrift og se, hvad du synes. Jeg endte med at give ham helt ret.”
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til portugisisk mangomousse
Mousse:
2 mangoer
3 mangoer
1 mango
2 dl yoghurt naturel
3 dl yoghurt naturel
1 dl yoghurt naturel
1 ½ dl kondenseret mælk
2 ¼ dl kondenseret mælk
¾ dl kondenseret mælk
Pynt:
1 mango
1 ½ mango
½ mango
3 stilke mynte
4 ½ stilke mynte
1 ½ stilk mynte
Mango
Yoghurt naturel
Kondenseret mælk
Mynte
Køkkenredskaber: til portugisisk mangomousse
1 målebæger
1 røreskål
1 spiseske
1 stavblender
1 skærebræt
1 kartoffelskræller
1 lille skarp kniv
1 viskestykke
4-6 glas til anretning
6-8 glas til anretning
2-3 glas til anretning
Målebæger
Røreskål
Spiseske
Stavblender
Skærebræt
Kartoffelskræller
Urtekniv
Viskestykke
Glas
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Mangomousse:
3.
4.
5.
6.
7.
Pynt:
8.
9.
10.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 1082 kJ / 258 kcal
Protein: 8 %
Kulhydrat: 72 %
Fedt: 20 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer