
- >
- Opskrifter>
- Madpakker>
- Bagværk til madpakken>
- Pizza-power-pakker
Indbagte pizzastykker
Samlet tid: 60 min.
Arbejdstid: 45 min.
Sværhedsgrad: Nem

Pizza-power-pakker er det rene guf! Det er opskriften på indbagte pizzastykker med hytteost, som er lige til at spise på farten. Du kan lave en kæmpe portion små pizzaer og fryse ned, så du har guf til skoledagen. Lav dejen selv, eller bruge en færdig pizzadej.
Opskriften giver 6 pizza-power-pakker.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til pizza-power-pakker
Ingredienser
1 dl. parmesanost
2 dl. hytteost
2 spsk. tomatpesto
½ dl. hakket persille
1 knivspids salt
1 knivspids peber
1 købt fuldkorns-tærtedej

Parmesanost

Hytteost

Pesto (rød)

Persille

Salt

Peber

Færdig tærtedej
Køkkenredskaber til pizza-power-pakker
1 decilitermål
Bagepapir
1 bageplade
1 rivejern
2 små skåle
1 rent skærebræt
1 lille skarp kniv
1 bagerist

Decilitermål

Bagepapir

Bageplade

Rivejern

Lille røreskål

Skærebræt

Urtekniv

Bagerist
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Fyld:
3.
Tænd ovnen på 185 grader, og læg bagepapir på en bageplade.
4.
Riv parmesanosten på den fine side af et rivejern.
5.
Kom hytteost, tomatpesto og den revne parmesanost i en skål. Rør det sammen.
6.
Kom vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Se videoen.
7.
Kom den hakkede persille op i skålen, og bland det hele sammen. Smag til med salt og peber. Se videoen.
Samle pakkerne:
8.
Pak tærtedejen ud, og skær den ud i 6 aflange stykker på cirka 8 x 20 centimeter.
9.
Læg en skefuld hytteost-fyld midt på hvert stykke dej, så der er cirka ½ centimeter ud til kanterne på den korte led.
10.
Fold de to lange ender hen over fyldet, så du får en lukket firkant. Tryk dejen lidt sammen med fingrene hele vejen rundt, så pakken ikke går op, når du bager den.
Bag pakkerne:
11.
Læg dejpakkerne på bagepladen. Bag dejpakkerne i cirka 15 minutter, til de er gyldne og sprøde.
12.
Lad dem køle af på en bagerist, og tag dem så med i skole og blær dig.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 1135 kJ / 271 kcal
Protein: 13 %
Kulhydrat: 25 %
Fedt: 62 %
Heraf mættet fedt: 7,8 g.
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer