Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Fyld:

3.

Tænd ovnen på 185 grader, og læg bagepapir på en bageplade.

4.

Riv parmesanosten på den fine side af et rivejern.

5.

Kom hytteost, tomatpesto og den revne parmesanost i en skål. Rør det sammen.

6.

Kom vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Se videoen.

7.

Kom den hakkede persille op i skålen, og bland det hele sammen. Smag til med salt og peber. Se videoen.

Samle pakkerne:

8.

Pak tærtedejen ud, og skær den ud i 6 aflange stykker på cirka 8 x 20 centimeter.

9.

Læg en skefuld hytteost-fyld midt på hvert stykke dej, så der er cirka ½ centimeter ud til kanterne på den korte led.

10.

Fold de to lange ender hen over fyldet, så du får en lukket firkant. Tryk dejen lidt sammen med fingrene hele vejen rundt, så pakken ikke går op, når du bager den.

Bag pakkerne:

11.

Læg dejpakkerne på bagepladen. Bag dejpakkerne i cirka 15 minutter, til de er gyldne og sprøde.

12.

Lad dem køle af på en bagerist, og tag dem så med i skole og blær dig.

Næringsindhold per portion

Energi: 1135 kJ / 271 kcal

Protein: 13 %

Kulhydrat: 25 %

Fedt: 62 %

Heraf mættet fedt: 7,8 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Måleenheder, spiseske, teske, knivspids

Måleenheder, spiseske, teske, knivspids

Inspiration

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 81 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 65 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 40 min