- >
- Opskrifter>
- Aftensmad>
- Pasta, ris og nudler>
- Øvrig pasta>
- Pastasalat med kylling
Pastasalat med kylling
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 15 min.
Sværhedsgrad: Nem
En nem pastasalat til madpakken.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til pastasalat med kylling
Pasta:
1 l. vand
1 ½ l. vand
½ l. vand
1 tsk. salt
1 ½ tsk. salt
½ tsk. salt
300 g. fuldkornspastaskruer
450 g. fuldkornspastaskruer
150 g. fuldkornspastaskruer
Fyld:
1 squash
1 ½ squash
1 fed hvidløg
1 ½ fed hvidløg
1 spsk. olie
1 ½ spsk. olie
½ spsk. olie
400 g. kyllingebryst
600 g. kyllingebryst
200 g. kyllingebryst
½ tsk. salt
¾ tsk. salt
¼ tsk. salt
1 knivspids peber
1 ½ knivspids peber
½ knivspids peber
2 forårsløg
3 forårsløg
1 forårsløg
Dressing:
3 spsk. balsamicoeddike
4 ½ spsk. balsamicoeddike
1 ½ spsk. balsamicoeddike
2 spsk. olie
3 spsk. olie
1 spsk. olie
2 spsk. vand
3 spsk. vand
1 spsk. vand
1 tsk. honning
1 ½ tsk. honning
½ tsk. honning
½ tsk. salt
¾ tsk. salt
¼ tsk. salt
1 knivspids peber
1 ½ knivspids peber
½ knivspids peber
Vand
Salt
Pasta (fuldkorn)
Squash
Hvidløg
Olie - smagsneutral
Kyllingebryst
Peber
Forårsløg
Balsamicoeddike (lys)
Honning
Køkkenredskaber til pastasalat med kylling
1 teske
1 stor gryde
1 grydelåg
1 dørslag
1 stor skål
1 skærebræt
1 stor skarp kniv
1 stegepande
1 spatel
1 lille skål
1 gaffel
Teske
Stor gryde
Grydelåg
Dørslag
Stor røreskål
Skærebræt
Stor skarp kniv - kokkekniv
Stegepande
Spatel
Lille røreskål
Gaffel
Hvidløgspresser
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Koge pasta:
3.
4.
5.
Pastasalat:
6.
7.
Pil hvidløget, og pres det med en hvidløgspresser. Se videoen.
8.
9.
10.
Kom olie på stegepanden igen, og læg kyllingebrystfileterne på stegepanden. Krydr med salt og peber. Brun kyllingen på begge sider. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød. Se videoen.
11.
12.
13.
Dressing:
14.
Tag en lille skål og en gaffel. Kom olie, eddike, sennep, honning, salt og peber i skålen, og pisk det sammen med gaflen. Smag til med honning, sennep, salt eller peber.
15.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 2157 kJ / 516 kcal
Protein: 24 %
Kulhydrat: 43 %
Fedt: 33 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer