- >
- Opskrifter>
- Aftensmad>
- Pasta, ris og nudler>
- Øvrig pasta>
- Pastasalat med chorizo
Pastasalat med chorizo
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 20 min.
Sværhedsgrad: Nem
En pastasalat er super nem, og lækker at spise. Spis den som tilbehør til aftensmaden, og tag resterne med til frokost. Du kan variere en pastasalat på 1000 måder - kun din fantasi sætter grænser for ingredienserne.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til pastasalat med chorizo
Pastasalat
300 g. pastaskruer eller pasta i en anden form
450 g. pastaskruer eller pasta i en anden form
150 g. pastaskruer eller pasta i en anden form
200 g. cherrytomater
450 g. cherrytomater
150 g. cherrytomater
3 håndfulde babyspinat (ca. 100 g.)
4 ½ håndfulde babyspinat (ca. 150 g.)
1 ½ håndfulde babyspinat (ca. 50 g.)
1 kugle mozzarella (ca. 125 g.)
1 ½ kugle mozzarella (ca. 190 g.)
½ kugle mozzarella (ca. 70 g.)
80 - 100 g. chorizopølse i skiver
120 - 150 g. chorizopølse i skiver
40 - 50 g. chorizopølse i skiver
3 spsk. balsamico
4 ½ spsk. balsamico
1 ½ spsk. balsamico
4 spsk. olie
6 spsk. olie
2 spsk. olie
1 spsk. honning
1 ½ spsk. honning
½ spsk. honning
1 fed hvidløg
1 ½ fed hvidløg
½ fed hvidløg
½ tsk. salt
¾ tsk. salt
¼ tsk. salt
½ tsk. peber
¾ tsk. peber
¼ tsk. peber
8-10 blade basilikum
12-15 blade basilikum
4-5 blade basilikum
Pasta
Cherrytomat
Spinat
Mozzarella
Chorizo
Balsamicoeddike (mørk)
Olie - smagsneutral
Honning
Hvidløg
Salt
Peber
Basilikum
Køkkenredskaber: til pastasalat med chorizo
1 køkkenvægt
1 spiseske
1 stor gryde
1 gaffel
1 dørslag
1 stor skål
1 skærebræt
1 lille skarp kniv
1 stegepande
1 melryster
1 hvidløgspresser
Køkkenvægt
Spiseske
Stor gryde
Gaffel
Dørslag
Stor røreskål
Skærebræt
Urtekniv
Stegepande
Melryster
Hvidløgspresser
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Koge pasta:
3.
4.
5.
Pastasalat:
6.
7.
8.
9.
Dressing:
10.
11.
Pil hvidløget, og pres det gennem en hvidløgspresser. Kom det ned i dressingen. Se videoen.
Pil hvidløget, og pres det igennem en hvidløgspresser. Kom det ned i dressingen. Se videoen.
Pil hvidløget, og pres det igennem en hvidløgspresser. Kom det ned i dressingen. Se videoen.
12.
13.
14.
15.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 2720 kJ / 651 kcal
Protein: 15 %
Kulhydrat: 39 %
Fedt: 46 %
Heraf mættet fedt: 6,7 g
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer