Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Salat:

3.

Kom vand i en mellemstor gryde. Læg låg på, og bring vandet i kog. Kog nudlerne, som der står på pakken. Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld vand og nudler ned i dørslaget, når nudlerne er kogt færdige. Lad nudlerne køle af.

4.

Fordel nudlerne i en stor skål.

5.

Skyl grøntsagerne godt.

6.

Skær peberfrugten i skiver. Fordel dem i skålen.

7.

Skyl broccolien, og del den i små buketter. Kom vand i en gryde, og varm det op til kogepunktet. Kom broccolibuketterne i gryden når vandet koger. Lad dem koge i vandet i 3-4 minutter. Fordel dem i skålen.

8.

Skær det grillede kyllingebryst i tern, og kom det ned i skålen.
Skær det grillede kyllingebryst i tern, og kom det ned i skålen.

9.

Skyl og hak forårsløg fint, og top salaten med dem. Pynt eventuelt med frisk koriander.

Dressing:

10.

Hak peanuts groft, og kom dem over i en lille skål.

11.

Pres saften af en lime, til du har cirka 1 spiseskefuld. Hæld soja, limesaft og sød chilisovs ned i skålen. Bland det hele sammen med en gaffel.

Pres saften af en lime, til du har cirka 1 ½ spiseskefuld. Hæld soja, limesaft og sød chilisovs ned i skålen. Bland det hele sammen med en gaffel.

Pres saften af en lime, til du har cirka ½ spiseskefuld. Hæld soja, limesaft og sød chilisovs ned i skålen. Bland det hele sammen med en gaffel.

12.

Smag til, og hæld dressingen over nudelsalaten, og bland rundt.

13.

Spis evt. salaten med pinde. Velbekomme.

Næringsindhold per portion

Energi: 1816 kJ / 435 kcal

Protein: 25 %

Kulhydrat: 51 %

Fedt: 24 %

Kostfibre: 0 %

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 51 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 30 min