Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Tænd ovnen på 130 grader varmluft.

4.

Hak mandler og peanuts fint. Se videoen.

5.

Fjern stenen fra dadlerne. Hak dadlerne fint.

6.

Kom den kondenserede mælk i en gryde, og varm den op ved middel varme, til den er lillefingervarm. Mærk med en finger. Den skal være lige så varm, som din finger, men ikke så varm, at du brænder dig. Se videoen.

7.

Kom hakkede mandler, peanuts, dadler og kokosmel i den kondenserede mælk. Rør, til det er jævnt fordelt.

8.

Tilsæt havregrynene, og rør det hele godt sammen. Det skal være lidt klistret.

9.

Kom bagepapir i et ovnfast fad.

10.

Fordel müslibar-massen i fadet med en dejskraber. Skyl dejskraberen med lidt koldt vand, så er det nemmere.

11.

Bag myslibarerne i ovnen i 50-60 minutter.

12.

Tag mysli-pladen ud af formen og lad den køle af på en bagerist i cirka 10 minutter.

13.

Skær mysli-pladen ud i myslibarer. Du kan både lave små hapsere eller lidt større barer. Opbevar dine myslibarer i en lufttæt beholder.

Næringsindhold per portion

Energi: 1105 kJ / 264 kcal

Protein: 11 %

Kulhydrat: 56 %

Fedt: 33 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Nødder, hakke

Nødder, hakke

Fingervarmt

Fingervarmt

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 75 min

Arbejdstid: 60 min