1. >
  2. Opskrifter>
  3. Aftensmad>
  4. Suppe>
  5. Minestrone med bacon

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Minestronesuppe:

3.

Klip brikken med butterbeans op over vasken med en saks. Hæld bønnerne i et dørslag i vasken. Skyl dem med koldt vand.

4.

Pil, og hak løg og hvidløg fint. Se videoen.

5.

Skræl gulerødder og kartofler. Se videoen.

6.

Skær kartoflerne og gulerødderne i små tern. Se videoen.

7.

Skyl squashen, og halver den på langs. Læg den med skærefladen nedad, og skær den igennem på langs endnu en gang. Skær den igennem nogle gange, så du får stænger på cirka 1 centimeter i tykkelsen. Vend stængerne 90 grader, og skær dem i tern.
Skyl squashen, og halver den på langs. Læg den med skærefladen nedad, og skær den igennem på langs endnu en gang. Skær den igennem nogle gange, så du får stænger på cirka 1 centimeter i tykkelsen. Vend stængerne 90 grader, og skær dem i tern.
Skyl squashen, og halver den på langs. Læg den med skærefladen nedad, og skær den igennem på langs endnu en gang. Skær den igennem nogle gange, så du får stænger på cirka 1 centimeter i tykkelsen. Vend stængerne 90 grader, og skær dem i tern.

8.

Skyl de grønne bønner, og snit dem i stykker på cirka 1 ½ centimeter.

9.

Varm en stor gryde op ved medium varme. Kom bacon i den varme gryde, og lad det stege i cirka 3 minutter.

10.

Kom olie i gryden, tilsæt løg, hvidløg og gulerødder i gryden, og lad dem stege til de begynder at tage farve.

11.

Kom kartofler, squash og grønne bønner i gryden, og lad dem stege videre i 5 minutter.

12.

Kom vand og hakkede tomater i gryden, og lad suppen koge i cirka 15 minutter.

13.

Kom butterbeans i gryden, og lad dem koge videre i 5 minutter. Rør ofte i gryden, så det ikke brænder på.

14.

Skær citronen over, og pres saften af den. Smag suppen til med citronsaft, salt og peber. Se videoen.

Pasta:

15.

Kom vand og 1 teske salt i en stor gryde og læg låg på. Bring vandet i kog.

Kom vand og 1 ½ teske salt i en stor gryde og læg låg på. Bring vandet i kog.

Kom vand og ½ teske salt i en stor gryde og læg låg på. Bring vandet i kog.

16.

Når vandet koger, så tilsæt suppehorn. Kog suppehornene, som det står på pakken. Når pastaen er færdig, så hæld den i et dørslag, som står i håndvasken, og lad pastaen dryppe af.

Persillepesto:

17.

Kom vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Se videoen.

18.

Pil hvidløg.

19.

Kom mandler i en lille blender eller minihakker, og hak dem fint. Tilsæt persille, olie, hvidløg, parmesan, salt og peber. Blendt det hele til en pesto. Smag til med salt og peber.

20.

Kom suppehornene i suppen, og server med groft brød og pesto til.

Næringsindhold per portion

Energi: 2602 kJ / 622 kcal

Protein: 17 %

Kulhydrat: 48 %

Fedt: 35 %

Heraf mættet fedt: 5,8 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Løg, hakke

Løg, hakke

Vaske eller skrælle kartofler

Vaske eller skrælle kartofler

Skære gulerod i store, små og meget små tern

Skære gulerod i store, små og meget små tern

Citrusfrugt, presse

Citrusfrugt, presse

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 51 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 40 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 45 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 85 min