- Hjem >
- Opskrifter >
- Bagværk >
- Kagepynt >
- Marengskyllinger
Marengskyllinger
Samlet tid: 120 min.
Arbejdstid: 45 min.
Sværhedsgrad: Svær

Små søde kylleryller, som knaser udvendigt og er karamelagtige indeni. Den perfekte påskedessert.
Opskriften giver 12 marengs-kyllinger.
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til marengskyllinger
Marengstoppe:
3 æggehvider
150 g. sukker
Gul konditorfarve
Pynt:
15 g. pasteuriseret æggehvide
125 g. flormelis
15 g. mørk chokolade
15 g. orange fondant eller marcipan

Æggehvider (pasteuriserede)

Sukker

Konditorfarve (frugtfarve)

Flormelis

Mørk chokolade

Marcipan
Køkkenredskaber til marengskyllinger
1 bageplade
Bagepapir
1 stor skål
1 håndmixer
1 dejskraber
1 sprøjtepose
1 bagerist
1 lille skål
1 mikrobøljeovn
2 tandstikker eller træspyd

Bageplade

Bagepapir

Stor røreskål

Håndmixer

Dejskraber

Sprøjtepose

Bagerist

Lille røreskål

Tandstikker
Sådan gør du
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Marengs:
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Pynt:
10.
Kom æggehvide og flormelis i en skål. Pisk tyk glasur med en håndmixer. Se videoen.
11.
12.
13.
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 456 kJ / 109 kcal
Protein: 5 %
Kulhydrat: 89 %
Fedt: 6 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer
Inspiration

Smeltet chokolade - temperering af chokolade
Sværhedsgrad: Svær
Samlet tid: 30 min
Arbejdstid: 30 min