Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Hæld flormelis op i en skål. Se videoen.

4.

Tilsæt vand, og rør rundt med en ske. Hvis glasuren er for tyk, kan du komme en lille bitte smule mere vand i. Rør godt rundt, til der ikke er flere klumper.

5.

Farv glasuren: Tilsæt en dråbe frugtfarve eller 1 knivspids kakaopulver, og rør rundt, til din glasur er ensfarvet.

Næringsindhold per portion

Energi: 1698 kJ / 404 kcal

Protein: 0 %

Kulhydrat: 100 %

Fedt: 0 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Glasur

Glasur

Inspiration

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 45 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 50 min