1. Hjem >
  2. Opskrifter >
  3. Bagværk >
  4. Kagepynt >
  5. Glasur

Sådan gør du

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Hvid glasur:

3.

Hæld flormelis op i en skål. Se videoen.

4.

Hæld vand i en elkedel, og sæt det i kog.

5.

Afmål vandet, uden du brænder dig. Rør rundt med en ske. Hvis glasuren er for tyk, kan du komme en lille bitte smule mere vand i. Rør godt rundt, til der ikke er flere klumper.

6.

Tilsæt en dråbe frugtfarve, og rør rundt, til din glasur er ensfarvet.

Farvet glasur

Næringsindhold per portion

Energi: 1698 kJ / 404 kcal

Protein: 0 %

Kulhydrat: 100 %

Fedt: 0 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Glasur

Glasur

Inspiration

Flødeskum

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 10 min

Arbejdstid: 10 min

Edderkoppe-cupcakes

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 75 min

Arbejdstid: 45 min

Marengskyllinger

Sværhedsgrad: Svær

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 45 min

Marengs af kikærtevand

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 30 min