- >
- Opskrifter>
- Alt det andet>
- Streetfood>
- Luksus-hotdogs
Luksus-hotdogs
Samlet tid: 180 min.
Arbejdstid: 135 min.
Sværhedsgrad: Medium
Det her er ikke fastfood men luksus-food. Hotdogs med lune, hjemmebagte pølsebrød. Ja tak! Så bliver det ikke meget bedre.
Opskriften giver 8 luksus-hotdogs.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til luksus-hotdogs
Hotdogbrød:
1 ¼ dl. mælk
½ dl. mælk
1 ¼ dl. vand
½ dl. vand
25 g. gær
12 g. gær
1 spsk. olie
½ spsk. olie
1 tsk. salt
½ tsk. salt
1 ½ spsk. sukker
¾ spsk. sukker
100 g. grahamsmel
50 g. grahamsmel
250 g. hvedemel
175 g. hvedemel
Fyld:
1 løg
1 ½ løg
½ løg
8 pølser
12 pølser
4 pølser
4 tsk. ristede løg
6 tsk. ristede løg
2 tsk. ristede løg
4 tsk. sennep
6 tsk. sennep
2 tsk. sennep
4 tsk. remoulade
6 tsk. remoulade
2 tsk. remoulade
4 tsk. ketchup
6 tsk. ketchup
2 tsk. ketchup
Syltede agurker
Mælk
Vand
Gær
Olie - smagsneutral
Salt
Sukker
Grahamsmel
Hvedemel
Løg
Pølser
Ristede løg
Sennep
Remoulade
Tomatketchup
Syltet agurk
Køkkenredskaber til luksus-hotdogs
1 lille gryde
1 stor skål
1 grydeske
2 viskestykker
1 stor skarp kniv
1 bageplade
Bagepapir
1 glas
1 bagepensel
1 skærebræt
1 lille skål
1 grill
1 tallerken
Hotdogbakker
Lille gryde
Stor røreskål
Grydeske
Viskestykke
Stor skarp kniv - kokkekniv
Bageplade
Bagepapir
Glas
Bagepensel
Skærebræt
Lille røreskål
Grill
Middagstallerken
Hotdogbakke
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Sådan laver du opskriften
3.
Pølsebrød:
4.
Lun vand og mælk i en lille gryde. Mærk med en lillefinger. Væsken skal være lige så varm som din finger, men ikke så varm, at du brænder dig. Se videoen.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
Pensl brødene med mælk. Se videoen.
15.
16.
Hotdogs:
17.
Pil, og hak løget. Kom det op i en lille skål. Se videoen.
18.
19.
20.
21.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 1414 kJ / 338 kcal
Protein: 11 %
Kulhydrat: 74 %
Fedt: 15 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer