
- >
- Opskrifter>
- Aftensmad>
- Suppe>
- Kyllingesuppe med nudler
Kyllingesuppe med nudler
Samlet tid: 60 min.
Arbejdstid: 51 min.
Sværhedsgrad: Nem

Kopnudler på den vilde måde. Ja, den tager længere at lave, men smager til gengæld også mega lækkert. Giv den lige et skud.
Tip: Du kan også bruge friske bønner i stedet for frosne. Skyl bønnerne i en skål. Nip enderne af bønnerne.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til kyllingesuppe med nudler
Kyllingesuppe:
1 liter vand til kogning
1 ½ liter vand til kogning
½ liter vand til kogning
2 terninger hønsebouillon
3 terninger hønsebouillon
1 terning hønsebouillon
4 kyllingebrystfileter (ca. 400 g.)
6 kyllingebrystfileter (ca. 600 g.)
2 kyllingebrystfileter (ca. 200 g.)
2 gulerødder
3 gulerødder
1 gulerod
1 bundt forårsløg
1 ½ bundt forårsløg
½ bundt forårsløg
250 g. grønne frosne bønner
375 g. grønne frosne bønner
125 g. grønne frosne bønner
1 rød peberfrugt
1 ½ rød peberfrugt
½ rød peberfrugt
1 løg
1 ½ løg
½ løg
1-2 røde chilier
1 ½-3 røde chilier
½-1 rød chili
1 spsk. salt
1 ½ spsk. salt
½ spsk. salt
125 g. nudler, gerne fuldkorn
190 g. nudler, gerne fuldkorn
65 g. nudler, gerne fuldkorn

Vand

Hønsebouillon

Kyllingebryst

Gulerod

Forårsløg

Grønne bønner

Peberfrugt

Løg

Chili

Salt

Nudler (fuldkorn)
Køkkenredskaber til kyllingesuppe med nudler
1 stor gryde
2 skærebrætter
2 store skarpe knive
1 spiseske

Stor gryde

Skærebræt

Stor skarp kniv - kokkekniv

Spiseske
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Kyllingesuppe:
3.
Kom vand og bouillonterninger i en stor gryde. Læg låg på, og bring vandet i kog. Ordn imens fyldet.
4.
Skær kyllingebrysterne i små tern. Læg dem på en tallerken. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød.
5.
Tag et nyt skærebræt, skræl gulerødderne, og skær dem i tern. Se videoen.
Tag et nyt skærebræt, skræl guleroden, og skær den i tern. Klik videoen og se, hvordan du skærer gulerødder i tern. Se videoen.
6.
Vask forårsløgene, og skær dem i skiver.
7.
Skær bønnerne i stykker på 1 centimeter.
8.
Vask peberfrugten. Skær den over, og fjern kernerne og de hvide hinder. Skær peberfrugten i tern på 1 x 1 centimeter. Se videoen.
9.
Pil, og hak løget. Se videoen.
10.
Tag et nyt skærebræt, skræl guleroden, og skær den i tern. Klik videoen og se, hvordan du skærer gulerødder i tern. Se videoen.
11.
Skær chilien i tynde skiver. Vask hænder, når du har rørt ved rå chili.
12.
Når vandet koger, så kom kyllingetern, gulerodstern og peberfrugt i gryden med kyllingefond. Kog i 5 minutter.
13.
Tilsæt bønner, forårsløg, chili og nudler. Kog videre i 4 minutter. Smag retten til med salt.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 1276 kJ / 305 kcal
Protein: 39 %
Kulhydrat: 50 %
Fedt: 11 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer