- >
- Opskrifter >
- Aftensmad >
- Burger, bøffer og deller >
- Burger >
- Kyllingeburger med barbecue
Kyllingeburger med barbecue og coleslaw
Samlet tid: 60 min.
Arbejdstid: 40 min.
Sværhedsgrad: Medium

Daniel er juniorkok i GoCook. Han elsker barbeque og kylling. Det er hans livret, der er inspireret af Amerika. Sammen med Gorm er burgeren blevet piftet op med en lækker coleslaw. Prøv opskriften på denne lækre kyllingeburger, når du skal have gang i grillen eller bare elsker sommer!
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til kyllingeburger med barbecue
Kød:
2 fed hvidløg
3 fed hvidløg
1 fed hvidløg
2 dl ketchup
3 dl ketchup
1 dl ketchup
½ dl olie
¾ dl olie
¼ dl olie
2 spsk. brun farin
3 spsk. brun farin
1 spsk. brun farin
2 spsk. soja
3 spsk. soja
1 spsk. soja
½ tsk. stødt chili
¾ tsk. stødt chili
¼ tsk. stødt chili
½ tsk. salt
¾ tsk. salt
¼ tsk. salt
1 knivspids peber
1 ½ knivspids peber
½ knivspids peber
450 g. kyllingebryst
675 g. kyllingebryst
225 g. kyllingebryst
2 spsk. olie
¾ dl olie
¼ dl olie
Coleslaw:
3 gulerødder (ca. 200 g.)
4 ½ gulerødder (ca. 300 g.)
1 ½ gulerødder (ca. 100 g.)
¼ hvidkål (ca. 400 g.)
⅓ hvidkål (ca. 600 g.)
⅛ hvidkål (ca. 200 g.)
1 dl mayonnaise
1 ½ dl mayonnaise
½ dl mayonnaise
1 dl cremefraiche, 18%
1 ½ dl cremefraiche, 18%
½ dl cremefraiche, 18%
1 tsk. honning
1 ½ tsk. honning
½ tsk. honning
1 tsk. sennep
1 ½ tsk. sennep
½ tsk. sennep
½ citron
¾ citron
¼ citron
½ tsk. salt
¾ tsk. salt
¼ tsk. salt
1 knivspids peber
1 ½ knivspids peber
½ knivspids peber
Boller:
4 fuldkorns-burgerboller
6 fuldkorns-burgerboller
2 fuldkorns-burgerboller

Hvidløg

Tomatketchup

Olie - smagsneutral

Brun farin

Soja

Chili (stødt)

Salt

Peber

Kyllingebryst

Gulerod

Hvidkål

Mayonnaise

Creme fraiche

Honning

Sennep

Citron

Burgerboller (fuldkorn)
Køkkenredskaber: til kyllingeburger med barbecue
1 målebæger
1 køkkenvægt
2 skærebræt
1 lille skarp kniv
2 røreskåle
1 spiseske
1 teske
2 røreskeer
1 stor skarp kniv
Husholdningsfilm
1 kartoffelskræller
1 rivejern
1 gaffel eller citruspresser
1 stegepande
1 tallerken
Brødrister
1 brødkniv

Målebæger

Køkkenvægt

Skærebræt

Urtekniv

Røreskål

Spiseske

Teske

Røreske

Stor skarp kniv - kokkekniv

Husholdningsfilm

Kartoffelskræller

Rivejern

Gaffel

Stegepande

Middagstallerken

Brødrister

Brødkniv
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Kylling:
3.
Pil, og hak hvidløg. Se videoen.
4.
5.
6.
7.
Coleslaw:
8.
Skyl, og skræl gulerødderne. Se videoen.
9.
Riv gulerødderne på den grove side af et rivejern. Se videoen.
10.
11.
12.
13.
Kom salt og peber i. Rør rundt. Kom gulerod og kål i dressingen. Bland det hele sammen.
Steg kyllingen:
14.
15.
16.
17.
18.
19.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 3447 kJ / 824 kcal
Protein: 16 %
Kulhydrat: 34 %
Fedt: 49 %
Heraf mættet fedt: 7,68 g.
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer