- >
- Opskrifter>
- Aftensmad>
- Burger, bøffer og deller>
- Burger>
- Kyllingeburger med barbecue
Kyllingeburger med barbecue og coleslaw
Samlet tid: 60 min.
Arbejdstid: 40 min.
Sværhedsgrad: Medium
Daniel er juniorkok i GoCook. Han elsker barbeque og kylling. Det er hans livret, der er inspireret af Amerika. Sammen med Gorm er burgeren blevet piftet op med en lækker coleslaw. Prøv opskriften på denne lækre kyllingeburger, når du skal have gang i grillen eller bare elsker sommer!
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til kyllingeburger med barbecue
Kød:
2 fed hvidløg
3 fed hvidløg
1 fed hvidløg
2 dl ketchup
3 dl ketchup
1 dl ketchup
½ dl olie
¾ dl olie
¼ dl olie
2 spsk. brun farin
3 spsk. brun farin
1 spsk. brun farin
2 spsk. soja
3 spsk. soja
1 spsk. soja
½ tsk. stødt chili
¾ tsk. stødt chili
¼ tsk. stødt chili
½ tsk. salt
¾ tsk. salt
¼ tsk. salt
1 knivspids peber
1 ½ knivspids peber
½ knivspids peber
450 g. kyllingebryst
675 g. kyllingebryst
225 g. kyllingebryst
2 spsk. olie
¾ dl olie
¼ dl olie
Coleslaw:
3 gulerødder (ca. 200 g.)
4 ½ gulerødder (ca. 300 g.)
1 ½ gulerødder (ca. 100 g.)
¼ hvidkål (ca. 400 g.)
⅓ hvidkål (ca. 600 g.)
⅛ hvidkål (ca. 200 g.)
1 dl mayonnaise
1 ½ dl mayonnaise
½ dl mayonnaise
1 dl cremefraiche, 18%
1 ½ dl cremefraiche, 18%
½ dl cremefraiche, 18%
1 tsk. honning
1 ½ tsk. honning
½ tsk. honning
1 tsk. sennep
1 ½ tsk. sennep
½ tsk. sennep
½ citron
¾ citron
¼ citron
½ tsk. salt
¾ tsk. salt
¼ tsk. salt
1 knivspids peber
1 ½ knivspids peber
½ knivspids peber
Boller:
4 fuldkorns-burgerboller
6 fuldkorns-burgerboller
2 fuldkorns-burgerboller
Hvidløg
Tomatketchup
Olie - smagsneutral
Brun farin
Soja
Chili (stødt)
Salt
Peber
Kyllingebryst
Gulerod
Hvidkål
Mayonnaise
Creme fraiche
Honning
Sennep
Citron
Burgerboller (fuldkorn)
Køkkenredskaber: til kyllingeburger med barbecue
1 målebæger
1 køkkenvægt
2 skærebræt
1 lille skarp kniv
2 røreskåle
1 spiseske
1 teske
2 røreskeer
1 stor skarp kniv
Husholdningsfilm
1 kartoffelskræller
1 rivejern
1 gaffel eller citruspresser
1 stegepande
1 tallerken
Brødrister
1 brødkniv
Målebæger
Køkkenvægt
Skærebræt
Urtekniv
Røreskål
Spiseske
Teske
Røreske
Stor skarp kniv - kokkekniv
Husholdningsfilm
Kartoffelskræller
Rivejern
Gaffel
Stegepande
Middagstallerken
Brødrister
Brødkniv
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Kylling:
3.
Pil, og hak hvidløg. Se videoen.
4.
5.
6.
7.
Coleslaw:
8.
Skyl, og skræl gulerødderne. Se videoen.
9.
Riv gulerødderne på den grove side af et rivejern. Se videoen.
10.
11.
12.
13.
Kom salt og peber i. Rør rundt. Kom gulerod og kål i dressingen. Bland det hele sammen.
Steg kyllingen:
14.
15.
16.
17.
18.
19.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 3447 kJ / 824 kcal
Protein: 16 %
Kulhydrat: 34 %
Fedt: 49 %
Heraf mættet fedt: 7,68 g.
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer