Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Læg bagepapir i en lille bradepande. Tænd ovnen på 225 grader.

4.

Skyl kartoflerne, og tør dem i et rent viskestykke. Læg kartoflerne i en skål.

5.

Hæld olie i skålen.

6.

Kom koldt vand i en skål, og skyl timian i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Hak timianen fint. Se videoen.

7.

Put timianen i skålen.

8.

Hæld kartoflerne i bradepanden, og drys salt over dem. Sæt bradepanden i ovnen.

9.

Bag kartoflerne i ovnen i cirka 30 minutter, til de er møre.

10.

Tomatsalsa: Skyl tomaterne, og skær dem i små tern.

11.

Pil og hak løget. Se videoen.

12.

Kom olie i skålen, og rør rundt. Kom salt og peber i skålen, og rør rundt.

13.

Smag tomatsalsaen til, og server den til kartoflerne.

Næringsindhold per portion

Energi: 190 kJ / 796 kcal

Protein: 8 %

Kulhydrat: 67 %

Fedt: 25 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Løg, hakke

Løg, hakke

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 40 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 10 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 75 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 60 min