
- >
- Opskrifter>
- Aftensmad>
- Tilbehør>
- Dip, dressinger og sovs>
- Karry-dip
Karry-dip
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem

Brug en karry-dip til at dyppe grøntsagsstave i, eller som tilbehør til fx en pastasalat.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til karry-dip
Ingredienser
2 dl. yoghurt
2 tsk. karry
2 syltede agurker
½ tsk. groft salt

Yoghurt naturel

Karry

Syltet agurk

Salt
Køkkenredskaber til karry-dip
1 decilitermål
1 teske
1 skål
1 spiseske
1 skærebræt
1 lille skarp kniv

Decilitermål

Teske

Røreskål

Spiseske

Skærebræt

Urtekniv
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Sådan laver du opskriften
3.
Tag en skål og en ske frem.
4.
Hæld yoghurt og karry i skålen. Rør godt.
5.
Tag et skærebræt og en kniv frem. Hak agurkerne fint, og kom dem op i skålen. Rør godt.
6.
Smag til med lidt salt.
7.
Servér dippen til fx stave af gulerødder, glaskål eller kinaradise.
8.
Du kan også komme dippen i en lille bøtte med låg, og tage dip og grøntsagsstave med i madpakken.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 717 kJ / 171 kcal
Protein: 19 %
Kulhydrat: 44 %
Fedt: 38 %
Heraf mættet fedt: 4,7 g.
Kostfibre: 0 %