Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Tag en skål og en ske frem.

4.

Hæld yoghurt og karry i skålen. Rør godt.

5.

Tag et skærebræt og en kniv frem. Hak agurkerne fint, og kom dem op i skålen. Rør godt.

6.

Smag til med lidt salt.

7.

Servér dippen til fx stave af gulerødder, glaskål eller kinaradise.

8.

Du kan også komme dippen i en lille bøtte med låg, og tage dip og grøntsagsstave med i madpakken.

Næringsindhold per portion

Energi: 717 kJ / 171 kcal

Protein: 19 %

Kulhydrat: 44 %

Fedt: 38 %

Heraf mættet fedt: 4,7 g.

Kostfibre: 0 %

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min