![](/assets/images/menu-bg.jpg?width=1920&mode=crop&quality=80)
- >
- Opskrifter>
- Aftensmad>
- Tilbehør>
- Dip, dressinger og sovs>
- Karry-dip
Karry-dip
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem
![](/media/hk0cwvrn/_mg_2787-800px.jpg?width=1920&heightratio=0.6666666666666666666666666667&mode=crop&quality=80)
Brug en karry-dip til at dyppe grøntsagsstave i, eller som tilbehør til fx en pastasalat.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til karry-dip
Karry-dip:
2 dl. yoghurt
2 tsk. karry
2 syltede agurker
½ tsk. groft salt
![](/media/qi0fzlyx/yogurt1.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Yoghurt naturel
![](/media/sjeegxpn/fdb_-karry_0.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Karry
![](/media/wt0nax02/fdb-drue_agurk_0.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Syltet agurk
![](/media/ksskkl1i/salt-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Salt
Køkkenredskaber til karry-dip
1 decilitermål
1 teske
1 skål
1 spiseske
1 skærebræt
1 lille skarp kniv
![](/media/kkrhgigi/decilitermål-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Decilitermål
![](/media/jdubdacj/teske-som-måleske-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Teske
![](/media/aryga2w3/røreskåle.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Røreskål
![](/media/3dznadpq/spiseske-måleske-3000-px-2.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Spiseske
![](/media/svymhann/skærebræt-træ-og-plast-3000-px-2.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Skærebræt
![](/media/zwtfetqj/urtekniv-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Urtekniv
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Dip:
3.
Tag en skål og en ske frem.
4.
Hæld yoghurt og karry i skålen. Rør godt.
5.
Tag et skærebræt og en kniv frem. Hak agurkerne fint, og kom dem op i skålen. Rør godt.
6.
Smag til med lidt salt.
7.
Servér dippen til fx stave af gulerødder, glaskål eller kinaradise.
8.
Du kan også komme dippen i en lille bøtte med låg, og tage dip og grøntsagsstave med i madpakken.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 717 kJ / 171 kcal
Protein: 19 %
Kulhydrat: 44 %
Fedt: 38 %
Heraf mættet fedt: 4,7 g.
Kostfibre: 0 %