
- >
- Opskrifter>
- Aftensmad>
- Tilbehør>
- Dip, dressinger og sovs>
- Karry-dip
Karry-dip
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem

Brug en karry-dip til at dyppe grøntsagsstave i, eller som tilbehør til fx en pastasalat.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til karry-dip
Karry-dip:
2 dl. yoghurt
2 tsk. karry
2 syltede agurker
½ tsk. groft salt

Yoghurt naturel

Karry

Syltet agurk

Salt
Køkkenredskaber til karry-dip
1 decilitermål
1 teske
1 skål
1 spiseske
1 skærebræt
1 lille skarp kniv

Decilitermål

Teske

Røreskål

Spiseske

Skærebræt

Urtekniv
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Dip:
3.
Tag en skål og en ske frem.
4.
Hæld yoghurt og karry i skålen. Rør godt.
5.
Tag et skærebræt og en kniv frem. Hak agurkerne fint, og kom dem op i skålen. Rør godt.
6.
Smag til med lidt salt.
7.
Servér dippen til fx stave af gulerødder, glaskål eller kinaradise.
8.
Du kan også komme dippen i en lille bøtte med låg, og tage dip og grøntsagsstave med i madpakken.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 717 kJ / 171 kcal
Protein: 19 %
Kulhydrat: 44 %
Fedt: 38 %
Heraf mættet fedt: 4,7 g.
Kostfibre: 0 %