1. >
  2. Opskrifter>
  3. Smagekassen>
  4. Kålsalat med sydeuropæisk dressing

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Dressing:

3.

Kom olie, balsamico, honning, salt og peber i en lille skål og rør det sammen til en dressing. Smag til med balsamico, honning, salt og peber.

Salat:

4.

Fjern de to yderste blade, og skyl spidskålen. Snit den til fine tynde strimler. Kom spidskåls-strimlerne i en stor skål. Se videoen.

5.

Skyl agurken, og skær den i halve skiver. Kom dem op i skålen.

6.

Skyl cherrytomaterne. Skær dem i halve. Kom dem op i skålen.

7.

Hæld vandet fra feta-osten, og skær feta-osten i små tern. Kom dem op i skålen.

8.

Kom koldt vand i en skål, og skyl basilikum i vandet. Lad basilikum dryppe af på et rent viskestykke. Se videoen.

Samle kålsalat med sydeuropæisk dressing:

9.

Hæld dressingen over salaten, og vend salaten rundt, til dressingen dækker det hele.

Næringsindhold per portion

Energi: 890 kJ / 213 kcal

Protein: 17 %

Kulhydrat: 14 %

Fedt: 66 %

Heraf mættet fedt: 11 g.

Kostfibre: 3 %

Kokkeskolevideoer

Spidskål i strimler

Spidskål i strimler

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 50 min