1. Hjem >
  2. Opskrifter >
  3. Sæson >
  4. Højtider >
  5. Jul >
  6. Julenødder

Sådan gør du

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Julenødder:

3.

Tag en stegepande, og varm den op til middel varme. Kom nødder på stegepanden, og rist dem i cirka 4 minutter, til de begynder at få lidt farve. Rør rundt med en paletkniv, så de ikke brænder på.

4.

Kom honning og kanel på stegepanden. Rør rundt, så der kommer honning og kanel på alle nødderne. Rist nødderne i cirka 2 minutter mere.

5.

Hæld nødderne ud på en stor tallerken. Spred dem ud, og lad dem køle af.

6.

Velbekomme!

Næringsindhold per person

Energi: 616 kJ / 147 kcal

Protein: 9 %

Kulhydrat: 26 %

Fedt: 65 %

Heraf mættet fedt: 1,4 g.

Kostfibre: 0 %

Inspiration

Luciaboller

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 90 min.

Arbejdstid: 50 min.

Andebryst - stegt på pande

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 30 min.

Arbejdstid: 7 min.

Æbleflæsk

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 60 min.

Arbejdstid: 60 min.

Klatkager med risengrød

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 40 min.

Arbejdstid: 40 min.