- >
- Opskrifter>
- Alt det andet>
- Verdensmad>
- Nord-, Syd- og Mellemamerika>
- Mexicansk>
- Hotdog mexican style
Hotdog mexican style
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem
Mexicanske tacos møder klassiske hotdogs i verdens lækreste forening! Taco hotdogs, eller hotdogs mexican-style. Du bestemmer, hvad GoCooks opskrift skal hedde. Du bestemmer også hvor spicy den skal være, og hvor mange taco-chips du vil have på toppen. Skal det være ekstra blæret, så bager du selvfølgelig dine egne hotdog-brød. Find opskriften her på gocook.dk.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til hotdog mexican style
Avocado-mos
2 avocadoer
3 avocadoer
1 avocado
1 fed hvidløg
1 ½ fed hvidløg
½ fed hvidløg
½ lime (kun saften)
¾ lime (kun saften)
¼ lime (kun saften)
1 spsk. cremefraiche
1 ½ spsk. cremefraiche
½ spsk. cremefraiche
3-4 kviste frisk koriander eller persille
4 ½-6 kviste frisk koriander eller persille
1 ½-2 kviste frisk koriander eller persille
Hotdogs
8 pølser (f.eks. kyllingepølser)
12 pølser (f.eks. kyllingepølser)
4 pølser (f.eks. kyllingepølser)
8 hotdogbrød
Tilbehør
1 pose tortillachips
1 glas tacosovs
Evt. jalepeños
Avocado
Hvidløg
Lime
Creme fraiche
Koriander
Pølser
Tortillaschips
Salsa
Jalapenos
Køkkenredskaber til hotdog mexican style
1 grill eller grill-stegepande
1 skærebræt
1 stor skarp kniv
1 lille skål
2 spiseskeer
1 gaffel
1 hvidløgspresser
1 citruspresser
1 tallerken
1 mellemstor skål
1 rent viskestykke
Hotdogbakke
Hotdogbakker
Hotdogbakker
Grill
Skærebræt
Stor skarp kniv - kokkekniv
Lille røreskål
Spiseske
Gaffel
Hvidløgspresser
Citruspresser
Middagstallerken
Mellem røreskål
Viskestykke
Hotdogbakke
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Sådan laver du opskriften
3.
Avocado-mos:
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Kom vand i en skål, og skyl koriander i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak dem groft. Se videoen.
Hotdogs:
10.
Grill pølserne, til de er sprøde. Læg dem på en tallerken.
11.
Varm hotdogbrødene på grillen eller i ovnen.
Tilbehør:
12.
Knus en håndfuld tortillachips ned i en stor skål.
13.
Skær et hotdogbrød halvt igennem. Læg en pølse i brødet, og fordel en skefuld guacamole og tacosovs ovenpå. Drys med knuste tortillachips, jalepeños og koriander. Gør det samme med alle hotdogbrødene og pølserne.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 1477 kJ / 353 kcal
Protein: 14 %
Kulhydrat: 27 %
Fedt: 59 %
Heraf mættet fedt: 6,3 g
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer