
- >
- Opskrifter>
- Bagværk>
- Bagværk, øvrige>
- Havregrynskugler med marcipan
Havregrynskugler med marcipan
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem

Skal det være nemt og skal det være lækkert, så er disse deluxe havregynskugler det oplagte valg! Opskriften er med marcipan, så de bliver ekstra lækre! Du kan hoppe lakridspulveret over, hvis dine havregrynskugler skal have den klassiske smag.
Du kan genne dem cirka en uge i køleskabet.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til havregrynskugler med marcipan
Ingredienser
150 g. blødt smør
200 g. marcipan
1 spsk. flydende honning
4 spsk. kakaopulver
4 dl. havregryn
Lidt frysetørrede solbær eller hindbær
Lidt lakridsrodspulver

Smør

Marcipan

Honning

Kakaopulver

Havregryn

Frysetørrede bær

Lakridsrod (pulver)
Køkkenredskaber til havregrynskugler med marcipan
1 sæt måleskeer
1 køkkenvægt
1 decilitermål
1 skærebræt
1 stor skarp kniv
1 mellem skål
1 elpisker
1 fad

Måleskeer

Køkkenvægt

Decilitermål

Skærebræt

Stor skarp kniv - kokkekniv

Mellem røreskål

Elpisker

Serveringsfad
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Sådan laver du opskriften
3.
Skær smørret og marcipanen i små tern.
4.
Kom smør, marcipan, honning, kakaopulver og havregryn i en skål. Rør det sammen til en ensartet masse med en røremaskine eller en elpisker.
5.
Stil massen i køleskabet i et par timer.
6.
Tag massen ud af køleskabet. Tril den til små kugler.
7.
Tril kuglerne i soltørrede solbær, hindbær eller lakridsrodspulver.
8.
Stil havregrynskuglerne i køleskabet, til du skal spise dem.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 428 kJ / 102 kcal
Protein: 6 %
Kulhydrat: 31 %
Fedt: 63 %
Heraf mættet fedt 3,3 g.
Kostfibre: 0 %