- Hjem >
- Opskrifter >
- Sæson >
- Højtider >
- Jul >
- Havregrynskugler med marcipan
Havregrynskugler med marcipan
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem
Skal det være nemt og skal det være lækkert, så er disse deluxe havregynskugler det oplagte valg! Opskriften er med marcipan, så de bliver ekstra lækre! Du kan hoppe lakridspulveret over, hvis dine havregrynskugler skal have den klassiske smag.
Du kan genne dem cirka en uge i køleskabet.
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til havregrynskugler med marcipan
Ingredienser
150 g. blødt smør
200 g. marcipan
1 spsk. flydende honning
4 spsk. kakaopulver
4 dl. havregryn
Lidt frysetørrede solbær eller hindbær
Lidt lakridsrodspulver
Smør
Marcipan
Honning
Kakaopulver
Havregryn
Frysetørrede bær
Lakridsrod (pulver)
Køkkenredskaber til havregrynskugler med marcipan
1 sæt måleskeer
1 køkkenvægt
1 decilitermål
1 skærebræt
1 stor skarp kniv
1 mellem skål
1 elpisker
1 fad
Måleskeer
Køkkenvægt
Decilitermål
Skærebræt
Stor skarp kniv - kokkekniv
Mellem røreskål
Elpisker
Serveringsfad
Sådan gør du
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Sådan laver du opskriften
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per styk
Energi: 428 kJ / 102 kcal
Protein: 6 %
Kulhydrat: 31 %
Fedt: 63 %
Heraf mættet fedt 3,3 g.
Kostfibre: 0 %
Inspiration