- >
- Opskrifter>
- Madpakker>
- Mellemmåltider>
- Gulerodsstænger med dip
Gulerodsstænger med dip
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem
En perfekt eftermiddagssnack. Du kan også blande gulerodsstavene med fx snackpeber eller agurkestave.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til gulerodsstænger med dip
Ingredienser:
4 gulerødder (ca. 350 g.)
6 gulerødder (ca. 525 g.)
2 gulerødder (ca. 175 g.)
½ dl dild
¾ dl dild
¼ dl dild
2 dl creme fraiche 9 %
3 dl creme fraiche 9 %
1 dl creme fraiche 9 %
1 fed hvidløg
1 ½ fed hvidløg
½ fed hvidløg
1 knivspids salt
¼ tsk. salt
1 knivspids peber
¼ tsk. peber
Gulerod
Dild
Creme fraiche
Hvidløg
Salt
Peber
Køkkenredskaber: til gulerodsstænger med dip
1 målebæger
1 kartoffelskræller
1 lille skarp kniv
1 skærebræt
1 glas
1 stor skål
1 viskestykke
1 lille skål
1 spiseske
1 hvidløgspresser
Målebæger
Kartoffelskræller
Urtekniv
Skærebræt
Glas
Stor røreskål
Viskestykke
Lille røreskål
Spiseske
Hvidløgspresser
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Gulerodsstænger:
3.
Skyl og skræl gulerødderne. Se videoen.
4.
Skær gulerødderne ud i stave, og sæt dem i et glas. Se videoen.
Dip:
5.
6.
7.
Kom creme fraiche i en lille skål.
8.
9.
Pil hvidløget, og pres det ned i dressingen. Rør rundt. Se videoen.
10.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 334 kJ / 80 kcal
Protein: 11 %
Kulhydrat: 38 %
Fedt: 51 %
Heraf mættet fedt: 3,03 g.
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer