1. >
  2. Opskrifter>
  3. Madpakker>
  4. Mellemmåltider>
  5. Gulerodsstænger med dip

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Gulerodsstænger:

3.

Skyl og skræl gulerødderne. Se videoen.

4.

Skær gulerødderne ud i stave, og sæt dem i et glas. Se videoen.

Dip:

5.

Skyl dilden i en skål med koldt vand. Tag dilden op, og læg den på et rent viskestykke. Dup dilden tør. Se videoen.

6.

Hak dilden fint.

7.

Kom creme fraiche i en lille skål.

8.

Kom dild i skålen. Rør rundt.

9.

Pil hvidløget, og pres det ned i dressingen. Rør rundt. Se videoen.

10.

Smag til med salt og peber.

Næringsindhold per portion

Energi: 334 kJ / 80 kcal

Protein: 11 %

Kulhydrat: 38 %

Fedt: 51 %

Heraf mættet fedt: 3,03 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Skrælle gulerod

Skrælle gulerod

Gulerod i tykke og tynde stave

Gulerod i tykke og tynde stave

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Presse hvidløg

Presse hvidløg

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 45 min

Arbejdstid: 10 min