Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Tag en citruspresser og en mellemstor skål. Pres saften af citronen, og kom citronsaften op i skålen. Se videoen.

4.

Tag et skærebræt og en lille skarp kniv. Skyl fennikel, og skær roden væk. Halver den på langs, og læg den med skærefladen nedad. Skær de to halvdele over på langs igen, og skær strimlerne i meget små tern. Se videoen.

5.

Kom fennikel-ternene op i skålen med citronsaft.

6.

Tag en lille stegepande og en spatel. Kom hasselnødder på den tørre stegepande, og rist dem i cirka 3 minutter, mens du rører rundt. Lad dem køle af på stegepanden.

7.

Tag en tyndskræller og et rivejern. Skræl gulerødderne, og riv dem på den fine side af rivejernet.

8.

Skyl æblet, og skær det i tern på cirka 1 x 1 centimeter.
Skyl æble, og skær det i tern på cirka 1 x 1 centimeter.

9.

Kom æbletern og revet gulerod op i skålen med citronsaft og fennikel. Rør salaten sammen.

10.

Kom hasselnødderne over på skærebrættet, og hak dem groft. Se videoen.

11.

Drys hakkede hasselnødder over gulerodssalaten, og servér.

Næringsindhold per portion

Energi: 306 kJ / 73 kcal

Protein: 10 %

Kulhydrat: 56 %

Fedt: 34 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Citrusfrugt, presse

Citrusfrugt, presse

Fennikel, ordne

Fennikel, ordne

Nødder, hakke

Nødder, hakke

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 15 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min