Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Skær citronen over. og pres saften ud med en citruspresser. Kom citronsaften op i en skål. Se videoen.

4.

Skyl fennikel, og skær roden væk. Se videoen.

5.

Halver fenniklen på langs, og læg den med skærefladen nedad. Skær de to halvdele over på langs igen, og skær strimlerne i meget små tern.

6.

Kom fennikel-ternene op i skålen med citronsaft.

7.

Kom hasselnødder på en tør stegepande, og rist dem i cirka 3 minutter ved middelhøj varme, mens du rører rundt. Lad dem køle af på stegepanden.

8.

Skyl og skræl gulerødderne. Se videoen.

9.

Riv gulerødderne på den fine side af rivejernet. Se videoen.

10.

Skyl æblet, og skær det i små tern. Se videoen.

11.

Kom æbletern og revet gulerod op i skålen med citronsaft og fennikel. Rør salaten sammen.

12.

Hak hasselnødderne groft. Se videoen.

13.

Drys hakkede hasselnødder over gulerodssalaten, og servér.

Næringsindhold per portion

Energi: 306 kJ / 73 kcal

Protein: 10 %

Kulhydrat: 56 %

Fedt: 34 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Citrusfrugt, presse

Citrusfrugt, presse

Fennikel, ordne

Fennikel, ordne

Skrælle gulerod

Skrælle gulerod

Sådan river du gulerødder groft og fint

Sådan river du gulerødder groft og fint

Æble, skære i tern

Æble, skære i tern

Nødder, hakke

Nødder, hakke

Inspiration

Samlet tid: 80 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 10 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min