Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Skræl gulerødderne, og riv dem på den grove side af et rivejern. Kom dem op i en stor skål.

4.

Skræl appelsinerne. Del den i både, og fjern de hvide hinder. Skær appelsinbådene i 3 stykker.
Skræl appelsinerne. Del dem i både, og fjern de hvide hinder. Skær appelsinbådene i 3 stykker.
Skræl appelsinen. Del den i både, og fjern de hvide hinder. Skær appelsinbådene i 3 stykker.

5.

Skær citronen over, og pres saften fra den. Se videoen.
Skær citronenerne over, og pres saften fra dem. Se videoen.
Skær citronen over, og pres saften fra den ene halvdel. Se videoen.

6.

Kom appelsinstykker, citronsaft og rosiner op i skålen med gulerødderne. Vend salaten sammen.

Næringsindhold per portion

Energi: 385 kJ / 92 kcal

Protein: 6 %

Kulhydrat: 86 %

Fedt: 8 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Citrusfrugt, presse

Citrusfrugt, presse

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min