- >
- Opskrifter>
- Alt det andet>
- Verdensmad>
- Nord-, Syd- og Mellemamerika>
- Amerikansk>
- Grillede hotdogbrød med hjemmelavet ketchup
Grillede hotdogbrød med hjemmelavet ketchup
Samlet tid: 120 min.
Arbejdstid: 70 min.
Sværhedsgrad: Medium
Prøv hjemmelavede hotdogs på en ny måde! Med grillede fladbrød og hjemmelavet ketchup er hotdogs super lækre.
Opskriften giver 4-6 brød. Hvis du ikke har en grill, kan brødene ristes på en stegepande.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til grillede hotdogbrød med hjemmelavet ketchup
Ketchup:
250 g. modne tomater
375 g. modne tomater
125 g. modne tomater
½ æble
¾ æble
¼ æble
½ løg
¾ løg
¼ løg
1 fed hvidløg
1 ½ fed hvidløg
½ fed hvidløg
1 spsk. olie
1 ½ spsk. olie
½ spsk. olie
½ dl. eddike
¾ dl. eddike
¼ dl. eddike
½ dl. brun farin
¾ dl. brun farin
¼ dl. brun farin
½ tsk. salt
¾ tsk. salt
¼ tsk. salt
½ tsk. peber
¾ tsk. peber
¼ tsk. peber
Hotdogbrød:
2 ½ dl. vand
3¾ dl. vand
1¼ dl. vand
25 g. gær
36 g. gær
12 g. gær
2 dl. grahamsmel
3 dl. grahamsmel
1 dl. grahamsmel
4 dl. hvedemel
6 dl. hvedemel
3 dl. hvedemel
1 tsk. salt
1 ½ tsk. salt
½ tsk. salt
Tilbehør:
¼ spidskål
½ spidskål
Spidskål
4 pølser
6 pølser
2 pølser
Tomat
Æble
Løg
Hvidløg
Olie - smagsneutral
Eddike - lagereddike
Brun farin
Salt
Peber
Vand
Gær
Grahamsmel
Hvedemel
Spidskål
Pølser
Køkkenredskaber: til grillede hotdogbrød med hjemmelavet ketchup
1 grill eller stegepande
1 køkkenvægt
1 decilitermål
1 skærebræt
1 stor skarp kniv
1 mellemstor gryde
1 paletkniv
1 grydelåg
1 stavblender eller blender
1 teske
1 lille skål
1 stor skål
1 grydeske
Husholdningsfilm
1 kagerulle
1 grilltang
Grill
Køkkenvægt
Decilitermål
Skærebræt
Stor skarp kniv - kokkekniv
Mellem gryde
Paletkniv
Grydelåg
Stavblender
Teske
Lille røreskål
Stor røreskål
Grydeske
Husholdningsfilm
Kagerulle
Grilltang
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Ketchup:
3.
Skyl tomaterne og æblet. Skær æblet ud i kvarte, og skær kernehuset ud. Skær tomater og æble i små tern. Læg dem i en skål.
Ketchup: Skyl tomaterne og æblet. Skær æblet ud i kvarte, og skær kernehuset ud. Skær tomater og æble i små tern. Læg dem i en skål.
Ketchup: Skyl tomaterne og æblet. Skær æblet ud i kvarte, og skær kernehuset ud. Skær tomater og æble i små tern. Læg dem i en skål.
4.
Se videoen.
5.
6.
7.
8.
Se videoen.
9.
10.
Hotdogbrød-dej:
11.
Smuldr gæren i en stor skål. Se videoen.
12.
13.
14.
15.
16.
Form og gril hotdogbrødene:
17.
18.
19.
Fyld:
20.
21.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 3661 kJ / 876 kcal
Protein: 16 %
Kulhydrat: 42 %
Fedt: 43 %
Heraf mættet fedt: 14,5 g
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer