Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Æblegrød:

3.

Mål alle ingredienser af.

4.

Skræl æblerne, skær dem i både og fjerne kernehuset.

5.

Kom æblebåde og vand i en gryde.

6.

Kog æblerne ved svag varme i ca. 12 minutter til de er møre.

7.

Tag gryden af kogepladen. Mos æblerne med et piskeris.

Makroner:

8.

Knus makronerne lidt, og læg dem i en lille glasskål

9.

Kom æblemosen over makronerne.

Pisk flødeskum:

10.

Pisk fløden til flødeskum med et piskeris eller en elpisker. Se videoen.

11.

Kom flødeskum over æblemosen.

Næringsindhold per portion

Energi: 1300 kJ / 309 kcal

Protein: 3 %

Kulhydrat: 42 %

Fedt: 55 %

Heraf mættet fedt 12,5g

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Flødeskum, piske

Flødeskum, piske

Inspiration

Samlet tid: 15 min

Arbejdstid: 15 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 45 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 20 min