- >
- Opskrifter>
- Alt det andet>
- Verdensmad>
- Europa>
- Italiensk>
- Frittata med æble og bacon
Frittata med æble og bacon
Samlet tid: 90 min.
Arbejdstid: 65 min.
Sværhedsgrad: Medium
Kan man bruge æbler i varm mad?? Øh ja, det kan du dæleme tro. Du får her GoCooks opskrift på frittata med et twist. De små æblestykker giver denne frittata den helt rigtige skønne Italiano smag. Og med lidt bacon på toppen, så er der lækker æggekage til dig!
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til frittata med æble og bacon
Fyld
600 g. kartofler
900 g. kartofler
300 g. kartofler
2 spsk. olie
2 jordskokker
3 jordskokker
1 jordskok
1 løg
1 ½ løg
½ løg
1 æble
1 ½ æble
½ æble
100 g. bacon i tern
150 g. bacon i tern
50 g. bacon i tern
Æggemasse
5 æg
8 æg
3 æg
1 dl. mælk
1 ½ dl. mælk
½ dl. mælk
2 tsk. salt
3 tsk. salt
1 tsk. salt
2 knivspidser peber
3 knivspidser peber
1 knivspids peber
evt. 1 tsk. tørret timian
evt. 1 ½ tsk. tørret timian
evt. ½ tsk. tørret timian
2 tsk. olie til pensling
3 tsk. olie til pensling
1 tsk. olie til pensling
Topping
2 tomater
1 tomat
½ dl. purløg
1 dl. purløg
2 spsk. purløg
Kartoffel
Kokosolie
Jordskok
Løg
Æble
Bacon i tern
Æg
Mælk
Salt
Peber
Timian (tørret)
Olie - smagsneutral
Tomat
Purløg
Køkkenredskaber til frittata med æble og bacon
1 køkkenvægt
1 kartoffelskræller
2 mellemstore skåle
1 skærebræt
1 stor skarp kniv
1 spiseske
1 teske
1 decilitermål
1 stegepande
1 spatel
1 ovnfast fad
1 kop
1 piskeris
1 viskestykke
1 lille skål
1 lille skarp kniv
1 grøntsagsbørste
Køkkenvægt
Kartoffelskræller
Mellem røreskål
Skærebræt
Stor skarp kniv - kokkekniv
Spiseske
Teske
Decilitermål
Stegepande
Spatel
Ovnfast fad
Kop
Piskeris
Viskestykke
Lille røreskål
Urtekniv
Grøntsagsbørste
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Fyld:
3.
4.
Skræl kartoflerne. Se videoen.
Skræl kartoflerne. Se videoen.
Skræl kartoflerne. Se videoen.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
Æggemasse:
13.
Slå et æg ud i en kop. Hæld det op i en skål. Gentag med de andre æg. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Se videoen.
14.
Bag frittata:
15.
16.
17.
18.
Tilbehør:
19.
20.
21.
22.
23.
24.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 1816 kJ / 434 kcal
Protein: 19 %
Kulhydrat: 36 %
Fedt: 45 %
Heraf mættet fedt 2,3 g.
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer