Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Suppe:

3.

Pil løgene. Halvér løgene, og skær dem i skiver.

4.

Kom olie og smør op i en gryde, og varm det op til middelhøj varme.

5.

Kom løgene i gryden, og svits dem i 15 minutter. Du skal hele tiden røre i gryden med en grydeske, mens du svitser løgene. Ellers brænder de på. Se videoen.

6.

Pil hvidløgene, og pres dem direkte ned i gryden med en hvidløgspresser. Lad dem svitse med i 1 minut.

7.

Kom hvedemel i gryden, og lad det svitse med i 1 minut, mens du rører rundt.

8.

Tilsæt eddike, vand, bouillonterning, laurbærblade og timiankviste, og rør godt i bunden af gryden, så der ikke er noget, der brænder på.

9.

Skru ned på svag varme, og lad suppen simre i 5 minutter.

10.

Smag suppen til med salt og peber.

Næringsindhold per portion

Energi: 556 kJ / 133 kcal

Protein: 8 %

Kulhydrat: 38 %

Fedt: 49 %

Heraf mættet fedt: 2,7 g.

Kostfibre: 4 %

Kokkeskolevideoer

Løg, svitse

Løg, svitse

Inspiration

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 58 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 0 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 20 min