Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Pil de yderste blade af hvidkålen. Snit den fint på et mandolinjern eller brug en skarp kniv. Kom strimlerne op i en stor skål. Se videoen.

4.

Skræl gulerødderne og vask æblet. Riv dem på den grove side af et rivejern. Kom det op i skålen. Se videoen.

5.

Kom dijonsennep, æbleeddike, salt, sukker, æblecidereddike, mayonnaise og cremefraiche i en skål. Pisk dressingen sammen med en gaffel.

6.

Hæld dressingen over grøntsagerne, og vend coleslawen sammen. Lad det trække mindst 10 minutter før servering.

Næringsindhold per portion

Energi: 1452 kJ / 347 kcal

Protein: 7 %

Kulhydrat: 26 %

Fedt: 67 %

Heraf mættet fedt: 6,1 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Hvidkål, skære i strimler

Hvidkål, skære i strimler

Rivejern

Rivejern

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 37 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 25 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 20 min