
- >
- Opskrifter>
- Råvarer>
- Grøntsager og kartofler>
- Kål>
- Coleslaw
Coleslaw
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 20 min.
Sværhedsgrad: Nem

Coleslaw er bare den lækreste måde at spise kål på. Punktum. Smurt ind i herlig mayo-dressing og gulerødderne, dem er vi jo ikke bagnge for. Se, dét er godt tilbehør til nærmest alting. Og hey, ingen pulled pork burger uden coleslaw!
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til coleslaw
Coleslaw:
½ hvidkål
¾ hvidkål
¼ hvidkål
2 gulerødder
3 gulerødder
1 gulerod
1 æble
1 ½ æble
½ æble
Dressing:
½ spsk. dijonsennep
1 spsk. dijonsennep
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. salt
1 ½ tsk. salt
½ tsk. salt
2 tsk. sukker
1 ½ spsk. sukker
1 tsk. sukker
2 spsk. eddike
3 spsk. eddike
1 spsk. eddike
1 dl. mayonnaise
1 ½ dl. mayonnaise
½ dl. mayonnaise
3 dl. cremefraiche
4 ½ dl. cremefraiche
1 ½ dl. cremefraiche

Hvidkål

Gulerod

Æble

Dijonsennep

Salt

Sukker

Eddike

Mayonnaise

Creme fraiche
Køkkenredskaber til coleslaw
1 spiseske
1 teske
1 decilitermål
1 mandolinjern
1 skærebræt
1 stor skarp kniv
1 stor skål
1 rivejern
1 lille skål
1 gaffel

Spiseske

Teske

Decilitermål

Mandolinjern

Skærebræt

Stor skarp kniv

Stor skål

Rivejern

Lille skål

Gaffel
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Sådan laver du opskriften
3.
Pil de yderste blade af hvidkålen. Snit den fint på et mandolinjern eller brug en skarp kniv. Kom strimlerne op i en stor skål. Se videoen.
4.
Skræl gulerødderne og vask æblet. Riv dem på den grove side af et rivejern. Kom det op i skålen. Se videoen.
5.
Kom dijonsennep, æbleeddike, salt, sukker, æblecidereddike, mayonnaise og cremefraiche i en skål. Pisk dressingen sammen med en gaffel.
6.
Hæld dressingen over grøntsagerne, og vend coleslawen sammen. Lad det trække mindst 10 minutter før servering.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 1452 kJ / 347 kcal
Protein: 7 %
Kulhydrat: 26 %
Fedt: 67 %
Heraf mættet fedt: 6,1 g.
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer