![](/assets/images/menu-bg.jpg?width=1920&mode=crop&quality=80)
- >
- Opskrifter>
- Råvarer>
- Grove grøntsager>
- Kål>
- Coleslaw
Coleslaw
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 20 min.
Sværhedsgrad: Nem
![](/media/fjvjck0d/coop120619-037-800px.jpg?width=1920&heightratio=0.6666666666666666666666666667&mode=crop&quality=80)
Coleslaw er bare den lækreste måde at spise kål på. Punktum. Smurt ind i herlig mayo-dressing og gulerødderne, dem er vi jo ikke bagnge for. Se, dét er godt tilbehør til nærmest alting. Og hey, ingen pulled pork burger uden coleslaw!
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til coleslaw
Coleslaw:
½ hvidkål
¾ hvidkål
¼ hvidkål
2 gulerødder
3 gulerødder
1 gulerod
1 æble
1 ½ æble
½ æble
Dressing:
½ spsk. dijonsennep
1 spsk. dijonsennep
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. salt
1 ½ tsk. salt
½ tsk. salt
2 tsk. sukker
1 ½ spsk. sukker
1 tsk. sukker
2 spsk. eddike
3 spsk. eddike
1 spsk. eddike
1 dl. mayonnaise
1 ½ dl. mayonnaise
½ dl. mayonnaise
3 dl. cremefraiche
4 ½ dl. cremefraiche
1 ½ dl. cremefraiche
![](/media/o0bpwlje/hvidkål.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Hvidkål
![](/media/uumnpdz5/gullerødder.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Gulerod
![](/media/l1upgium/æble3.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Æble
![](/media/h4ddqgl3/fdb-dijonsennep_copy.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Dijonsennep
![](/media/ksskkl1i/salt-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Salt
![](/media/x0wbfdzv/fdb_-stroesukker_oeko_0.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Sukker
![](/media/b3udce3c/lagereddike-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Eddike - lagereddike
![](/media/uvlooxlb/majonaise-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Mayonnaise
![](/media/athbfjvf/creme_fraiche-800px_0.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Creme fraiche
Køkkenredskaber til coleslaw
1 spiseske
1 teske
1 decilitermål
1 mandolinjern
1 skærebræt
1 stor skarp kniv
1 stor skål
1 rivejern
1 lille skål
1 gaffel
![](/media/3dznadpq/spiseske-måleske-3000-px-2.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Spiseske
![](/media/jdubdacj/teske-som-måleske-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Teske
![](/media/kkrhgigi/decilitermål-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Decilitermål
![](/media/tdnaoezr/mandolinjern-3000-px-leksikon.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Mandolinjern
![](/media/svymhann/skærebræt-træ-og-plast-3000-px-2.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Skærebræt
![](/media/b3khocnu/stor-kniv-eller-kokkekniv-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Stor skarp kniv - kokkekniv
![](/media/m5kdspa2/stor-røreskål-3000-px-3.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Stor røreskål
![](/media/wbgit5k4/rivejern.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Rivejern
![](/media/oeghjqd5/lille-røreskål-3000-px-3.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Lille røreskål
![](/media/ihrbhbk1/fdb-redskaber47.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Gaffel
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Coleslaw:
3.
Pil de yderste blade af hvidkålen. Snit den fint på et mandolinjern eller brug en skarp kniv. Kom strimlerne op i en stor skål. Se videoen.
4.
Skræl gulerødderne og vask æblet. Riv dem på den grove side af et rivejern. Kom det op i skålen. Se videoen.
Dressing:
5.
Kom dijonsennep, æbleeddike, salt, sukker, æblecidereddike, mayonnaise og cremefraiche i en skål. Pisk dressingen sammen med en gaffel.
6.
Hæld dressingen over grøntsagerne, og vend coleslawen sammen. Lad det trække mindst 10 minutter før servering.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 1452 kJ / 347 kcal
Protein: 7 %
Kulhydrat: 26 %
Fedt: 67 %
Heraf mættet fedt: 6,1 g.
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer