Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Coleslaw:

3.

Pil de yderste blade af hvidkålen. Snit den fint på et mandolinjern eller brug en skarp kniv. Kom strimlerne op i en stor skål. Se videoen.

4.

Skræl gulerødderne og vask æblet. Riv dem på den grove side af et rivejern. Kom det op i skålen. Se videoen.

Dressing:

5.

Kom dijonsennep, æbleeddike, salt, sukker, æblecidereddike, mayonnaise og cremefraiche i en skål. Pisk dressingen sammen med en gaffel.

6.

Hæld dressingen over grøntsagerne, og vend coleslawen sammen. Lad det trække mindst 10 minutter før servering.

Næringsindhold per portion

Energi: 1452 kJ / 347 kcal

Protein: 7 %

Kulhydrat: 26 %

Fedt: 67 %

Heraf mættet fedt: 6,1 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Hvidkål, skære i strimler

Hvidkål, skære i strimler

Sådan river du gulerødder groft og fint

Sådan river du gulerødder groft og fint

Inspiration

Samlet tid: 20 min

Arbejdstid: 10 min

Samlet tid: 50 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 4500 min

Arbejdstid: 90 min