- >
- Opskrifter >
- Alt det andet >
- Desserter og drikke >
- Bounty-barer
Bounty-barer
Samlet tid: 90 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem

Lækkersulten? Disse hjemmelavede kokosbarer indeholder kun tre ingredienser, og så er de super nemme at lave.
Tip: Du kan også overtrække dem med mørk chokolade.
Opskriften giver cirka 15 bounty-barer.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til bounty-barer
Ingredienser
250 g. kokosmel
1 ds. kondenseret mælk (4 dl)
250 g. mælkechokolade

Kokosmel

Kondenseret mælk

Mælkechokolade
Køkkenredskaber til bounty-barer
1 skål
1 tallerken
Bagepapir
1 lille glasskål
1 lille gryde
2 gafler

Mellem røreskål

Middagstallerken

Bagepapir

Glasskål

Lille gryde

Gaffel
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Kokosbrød:
3.
4.
5.
6.
Smelt chokolade over vandbad:
7.
Bræk chokoladen i stykker, og kom den i en lille, ovnfast glasskål. Se videoen.
8.
9.
Dyp koksbrødene:
10.
11.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 1213 kJ / 290 kcal
Protein: 6 %
Kulhydrat: 39 %
Fedt: 56 %
Heraf mættet fedt: 13,7 g
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer