
- >
- Opskrifter>
- Alt det andet>
- Desserter og drikke>
- Bounty-barer
Bounty-barer
Samlet tid: 90 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem

Lækkersulten? Disse hjemmelavede kokosbarer indeholder kun tre ingredienser, og så er de super nemme at lave.
Tip: Du kan også overtrække dem med mørk chokolade.
Opskriften giver cirka 15 bounty-barer.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til bounty-barer
Ingredienser
250 g. kokosmel
1 ds. kondenseret mælk (4 dl)
250 g. mælkechokolade

Kokosmel

Kondenseret mælk

Mælkechokolade
Køkkenredskaber til bounty-barer
1 skål
1 tallerken
Bagepapir
1 lille glasskål
1 lille gryde
2 gafler

Mellem røreskål

Middagstallerken

Bagepapir

Glasskål

Lille gryde

Gaffel
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Kokosbrød:
3.
Hæld kokosmel og kondenseret mælk i en skål, og ælt det sammen med hænderne. Massen skal være meget klistret.
4.
Stil skålen med kokosmassen på køl i minimum 30 minutter.
5.
Læg bagepapir på en tallerken. Tag skålen med kokosmassen ud af køleskabet, og form massen med hænderne til små aflange kokosbrød på cirka 2 x 4 centimeter. Læg kokosbrødene på tallerkenen.
6.
Stil kokosbrødene på køl i minimum 30 minutter.
Smelt chokolade over vandbad:
7.
Bræk chokoladen i stykker, og kom den i en lille, ovnfast glasskål. Se videoen.
8.
Hæld ½ liter vand i en lille gryde. Stil skålen oven på gryden. Bunden af skålen må ikke røre vandet. Tænd for middel varme, og lad vandet komme langsomt i kog. Skru ned for varmen, når vandet koger. Hold øje med chokoladen, og rør undervejs med en dejskraber.
9.
Når chokoladen er smeltet, slukker du for kogepladen. Flyt glasskålen væk fra gryden. Brug et viskestykke eller grydelapper. Pas meget på, da der kommer varm damp op af gryden, når du flytter skålen. Få eventuelt hjælp af en voksen.
Dyp koksbrødene:
10.
Dyp hvert kokosbrød i den smeltede chokolade. Brug eventuelt to gafler til at holde kokosbrødene med, når du dypper dem ned i chokoladen. Sæt de overtrukne kokosbrød tilbage på tallerkenen med bagepapir.
11.
Opbevar bounty-barerne på køl, indtil de skal spises.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 1213 kJ / 290 kcal
Protein: 6 %
Kulhydrat: 39 %
Fedt: 56 %
Heraf mættet fedt: 13,7 g
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer