- >
- Opskrifter>
- Alt det andet>
- Morgenmad>
- Boller med æblesurdej
Boller med æblesurdej
Samlet tid: 785 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Medium
Opskriften giver 8-10 boller.
Husk at dejen skal hæve 12-18 timer på køkkenbordet ;-)
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til boller med æblesurdej
Dej:
165 g. aktiv æblesurdej
4 dl. vand
700 g. hvedemel (10-12 dl.)
50 g. grahamsmel (1 dl.)
2 tsk. salt
1 spsk. olie
Vand
Hvedemel
Grahamsmel
Salt
Olie - smagsneutral
Køkkenredskaber til boller med æblesurdej
1 køkkenvægt
1 decilitermål
1 teske
2 store skål
1 røreske
1 spiseske
1 røremaskine
Husholdningsfilm
1 bageplade
2 bordskånere
Bagepapir
1 bagerist
Køkkenvægt
Decilitermål
Teske
Stor røreskål
Røreske
Spiseske
Foodprocessor
Husholdningsfilm
Bageplade
Bordskåner
Bagepapir
Bagerist
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Dej:
3.
4.
5.
6.
From og bag bollerne:
7.
8.
9.
10.
Bag bollerne i ovnen i 15-18 minutter, til de er gennembagte. Bank en bolle under bunden. Det skal lyde hult. Se videoen.
11.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 866 kJ / 207 kcal
Protein: 10 %
Kulhydrat: 81 %
Fedt: 8 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer