1. >
  2. Opskrifter>
  3. Morgenmad>
  4. Bananpandekager med havre

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Læg bananerne i en skål, og mos dem med en gaffel.

4.

Slå et æg ud en kop, og hæld det op i skålen. Gentag med alle æggene. Kom havregryn og mælk i skålen, og rør, til det er en jævn pandekagedej. Se videoen.

5.

Varm olie op på en stegepanden.

6.

Læg en spiseske dej på stegepanden, og spred den lidt ud. Bananpandekagerne bliver små og tykke. Du kan derfor stege flere pandekager ad gangen på stegepanden. Undgå, at de rører hinanden.

7.

Lad de små bananpandekager stege i 1-2 minutter, og vend dem med en paletkniv. Steg dem på den anden side i 1 minut.

8.

Læg bananpandekagerne på en tallerken.

9.

Fortsæt sådan med resten af dejen, indtil du har en masse små bananpandekager.

Næringsindhold per portion

Energi: 709 kJ / 170 kcal

Protein: 13 %

Kulhydrat: 43 %

Fedt: 44 %

Heraf mættet fedt: 1,5 g

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Æg, slå det ud af skallen

Æg, slå det ud af skallen

Inspiration

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 75 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 62 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min