
- >
- Opskrifter>
- Madpakker>
- Mellemmåltider>
- Bananpandekager med havre
Bananpandekager med havre
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem

Små pandekager er perfekte til morgenmad eller brunch. Moste bananer i dejen gør pandekagerne perfekt søde.
Tip: Servér pandekagerne med din yndlingsfrugt, eller tag dem med i madpakken som en lækker snack.Opskriften giver cirka 6 bananpandekager.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til bananpandekager med havre
Ingredienser
2 modne baner
2 æg
3 dl. havregryn
½ dl. mælk
2 spsk. olie
Tilbehør
Din yndlingsfrugt

Banan

Æg

Havregryn

Mælk

Olie

Jordbær
Køkkenredskaber til bananpandekager med havre
1 gaffel
1 skål
1 kop
1 decilitermål
1 røreske
1 spiseske
1 stegepande
1 paletkniv

Gaffel

Stor skål

Kop

Decilitermål

Røreske

Spiseske

Stegepande

Paletkniv
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Sådan laver du opskriften
3.
Læg bananerne i en skål, og mos dem med en gaffel.
4.
Slå et æg ud en kop, og hæld det op i skålen. Gentag med alle æggene. Kom havregryn og mælk i skålen, og rør, til det er en jævn pandekagedej. Se videoen.
5.
Varm olie op på en stegepanden.
6.
Læg en spiseske dej på stegepanden, og spred den lidt ud. Bananpandekagerne bliver små og tykke. Du kan derfor stege flere pandekager ad gangen på stegepanden. Undgå, at de rører hinanden.
7.
Lad de små bananpandekager stege i 1-2 minutter, og vend dem med en paletkniv. Steg dem på den anden side i 1 minut.
8.
Læg bananpandekagerne på en tallerken.
9.
Fortsæt sådan med resten af dejen, indtil du har en masse små bananpandekager.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 709 kJ / 170 kcal
Protein: 13 %
Kulhydrat: 43 %
Fedt: 44 %
Heraf mættet fedt: 1,5 g
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer