Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Aspargessalat:

3.

Skyl aspargesene, og knæk stokken af. Se videoen.

4.

Kom cirka ½ liter vand i en gryde, og bring vandet i kog. Kom aspargesene i gryden, og lad dem koge i 1 minut. Hæld vand og asparges ned i et dørslag, og kom koldt vand over aspargesene.

5.

Skær aspargesene over på skrå i cirka 2 centimeter lange stykker. Læg dem i et fad.

6.

Skær citronen over, og pres saften af den. Se videoen.

Rist pinjekerner:

7.

Kom pinjekerner på en tør stegepande, og varm op til middel varme. Rist dem, til de begynder at tage farve. Rør rundt med en paletkniv imens.

Saml salaten:

8.

Dryp olie og citronsaft over aspargesene, og drys med parmesanost, salt, peber og pinjekerner.

Næringsindhold per portion

Energi: 310 kJ / 74 kcal

Protein: 20 %

Kulhydrat: 13 %

Fedt: 67 %

Heraf mættet fedt: 1,5 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Asparges, ordne grønne

Asparges, ordne grønne

Citrusfrugt, presse

Citrusfrugt, presse

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 15 min

Arbejdstid: 10 min