Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Skyl aspargesene, og knæk stokken af. Se videoen.

4.

Kom cirka ½ liter vand i en gryde, og bring vandet i kog. Kom aspargesene i gryden, og lad dem koge i 1 minut. Hæld vand og asparges ned i et dørslag, og kom koldt vand over aspargesene.

5.

Skær aspargesene over på skrå i cirka 2 centimeter lange stykker. Læg dem i et fad.

6.

Skær citronen over, og pres saften af den. Se videoen.

7.

Kom pinjekerner på en tør stegepande, og varm op til middel varme. Rist dem, til de begynder at tage farve. Rør rundt med en paletkniv imens.

8.

Dryp olie og citronsaft over aspargesene, og drys med parmesanost, salt, peber og pinjekerner.

Næringsindhold per portion

Energi: 310 kJ / 74 kcal

Protein: 20 %

Kulhydrat: 13 %

Fedt: 67 %

Heraf mættet fedt: 1,5 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Asparges, ordne grønne

Asparges, ordne grønne

Citrusfrugt, presse

Citrusfrugt, presse

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 15 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min