1. >
  2. Opskrifter>
  3. Aftensmad>
  4. Tilbehør>
  5. Agurkesalat

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Forbered agurkerne:

3.

Vask agurkerne.

4.

Skær agurkerne ud i tynde skiver.

5.

Kom skiverne i et dørslag og drys med groft salt. Lad agurkerne trække i 10 minutter.

Lagebladning:

6.

Kom eddike, vand, sukker, laurbærblade, hvidløg og peberkorn i en gryde. Kog indtil sukkeret er opløst. Lad lagen køle af.

Skold syltetøjsglas:

7.

Skold et sylteglas med kogende vand. Få eventuelt hjælp af en voksen.

Saml agurkesalat:

8.

Kom agurkerne i glasset, og hæld lagen over. Sørg for, at agurkerne er helt dækket af lage.

9.

Sæt glasset på køl, og lad det trække i et døgns tid.

Næringsindhold per portion

Energi: 0 kJ / kcal

Protein: 0 %

Kulhydrat: 0 %

Fedt: 0 %

Kostfibre: 0 %

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 20 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min